Dataflow AI Translate Generator

Käännätä sivustosi näppärästi eri kielille atFlow'n Käännöskoneen avulla

Dataflow AI Translate Generator

alkaen 750 €/käännös

atFlow'n Käännöskone on työkalu, jolla käännätät sivusi näppärästi eri kieliversioille. 

Ominaisuudet:

  • Tehokkuus ja nopeus: Käännöskone käsittelee suuria määriä tekstiä nopeasti. Suuren sanamäärän kääntäminen lyhyessä ajassa on erityisen hyödyllistä isoissa verkkosivukokonaisuuksissa.
  • Kustannussäästöt: Manuaalinen kääntäminen voi olla kallista ja aikaavievää. Käännöskoneet tarjoavat resurssitehokkaan ja edullisen vaihtoehdon tälle.
  • Laaja kielivalikoima: Käännöskone mahdollistaa useiden eri kielien käsittelyn. Tämä on erityisen hyödyllistä monikulttuurisissa ympäristöissä, joissa tarvitaan nopeaa käännöstä eri kielille.
  • Jatkuvat parannukset: Me atFlow'lla uskomme jatkuvaan kehitykseen ja pyrimme aktiivisesti parantamaan palveluitamme ja tuotteitamme taaten asiakkaillemme toimivat ja käyttötarkoitustaan tukevat alustat.

Huom! Käännöskoneen tarkkuus voi vaihdella kielen, kontekstin ja monimutkaisuuden mukaan. Kone ei aina pysty tulkitsemaan kulttuurisia viittauksia tai monimutkaisia lauserakenteita yhtä tarkasti kuin ihminen. Siks kriittinen ajattelu ja inhimillinen tarkastelu ovat edelleen tärkeitä käännösten laadun varmistamiseksi.

Hinnasto

Käännösten kplm Hinta
1 750 €
2 1 050 €
3 1 350 €

 Referenssit

 Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Aleksi Kinnunen
Aleksi Kinnunen
Junior Web Developer & Customer Care Advisor
Janne Korhonen
Janne Korhonen
Marketing Specialist
Erna Kosonen
Erna Kosonen
Digital Marketing Specialist