Palveluiden, elämyksien ja kulttuurin ostaminen verkosta on nykypäivää

Verkkokauppa palveluntarjoajille

Verkkokaupat mielletään vahvasti aineellisten tarvikkeiden, tuotteiden ja esineiden myyntikanavaksi. Sitä ne eivät kuitenkaan enää ole. Nykykuluttajat ovat tottuneet etsimään, vertailemaan ja hankkimaan myös elämyksiä, palveluita ja kulttuurikokemuksia verkossa. Olemmekin huomanneet, että yhä useampi palveluntarjoaja kaipaa perinteisestä verkkosivusta poiketen verkkokauppaa, josta asiakas voisi ostaa suoraan haluamansa palvelukokonaisuuden. Näin vältyttäisiin aikaa vievien yhteydenottolomakkeiden täyttämiseltä, myyjien kuormittamiselta puhelimessa ja asiakkaiden jonottamiselta. 

Tarjosipa yrityksesi ajoneuvohuoltoa, kulttuuritapahtumia, koulutuksia tai muita aineettomia tuotteita, atFlow'n palveluverkkokauppa on kehitetty tekemään palveluidesi varaamisesta helppoa digitaalisesti - sekä sinulle että asiakkaallesi.

Jos näet verkkokaupan tehostavan palveluidesi kysyntää ja myyntiä, niin ota meihin yhteyttä. Katsotaan yhdessä, kuinka palveluverkkokauppa voisi toimia sinun yrityksesi kohdalla.


divider-element

Siirrä palveluidesi myynti verkkokauppaan ja vähennä henkilökohtaisen asiakaspalvelutyön määrää

AtFlow’n verkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet palveluntarjoajille

 • Esittele ja tee palveluidesi varaamisesta helppoa ajanvarauskalenterilla: 
  • Tuntivarattavat ja varastosaldolliset tuotteet, päivävarattavat tuotteet, ryhmämyynti / tarjousperusteinen
  • Tapahtuma- ja muut lipputuotteet, jotka mahdollista lukea QR- ja viivakoodeilla
  • Verkkokurssit tai muut aineettomat palvelut, jotka avautuvat onnistuneet maksutapahtuman jälkeen
 • Salli tuotteiden valinta joko heti varattaviksi tai tarjouspyynnön kautta 
 • Mahdollista ajan varaaminen myös tiettyyn toimipisteeseen ja palveluun
 • Näytä ajanvarauskalenterissa heti vapaat ajat 
 • Määritä palvelusi toimipistekohtaisesti
 • Hinnoittele palvelusi yleisesti, asiakasryhmää tai yksittäistä asiakasta koskevaksi tai kiirepiikkien mukaan
 • Luo sesonki-, päivä- tai vierailijakohtaisia alennuksia haluttuna ajankohtana
 • Salli yleisimpien maksutapojen käyttö (Checkout, Klarna, Paytrail, PayPal)
 • Mahdollista myös suoraan järjestelmästä hoidettava laskutus, jonka voit halutessasi jaksottaa
 • Vähennä manuaalisesti tehtävän työn määrää taustahallinnon raportointityökaluilla ja massatoiminnoilla: laskujen seuranta, varaustilanne, tulevat ja saapuvat asiakkaat, saatavuuden hallinta
 • Lisää uusia ominaisuuksia ja jatkokehitä tarpeidesi mukaan
 • Luotettava ja turvallinen verkko-ostaminen
A Nightwish Story -logo
Huoltolinkki-logo
Villa Koivuranta -logo
Telitien huoltoasema -logo
Hevostietokeskus-logo

Enemmän kuin verkkokauppa-alusta

AtFlow’n asiantuntijapalvelut verkkokaupan kehittämiseen

AtFlow'n kehityspalvelut on olemassa, jotta verkkokauppasi pysyy kilpailukykyisenä myös sen perustamisen jälkeen. Kehityspalveluasiakkaanamme pääset yhdessä katsomaan asiantuntijoidemme kanssa, kuinka verkkokauppaasi voidaan kehittää pitkäjänteisesti budjettiisi ja aikatauluusi sopivalla tavalla. Uusi verkkokauppa on mahdollista toteuttaa alusta alkaen kehityspalveluna tai se voidaan aloittaa kertaluontoisen projektin jälkeen.

1. Asetetaan tavoitteet

Asetamme yhdessä verkkokauppasi kehitykselle tavoitteet, jotka sopivat yrityksesi kokonaistavoitteisiin. Näitä tyypillisesti ovat laajentuminen ulkomaille, tunnettuuden lisääminen, tuloksien parantaminen ja suuntaaminen uusille markkina-alueille.

2. Luodaan kehityssuunnitelma

Kehityssuunnitelmassa määrität yhdessä asiantuntijoidemme kanssa verkkokauppaasi toteutettavat kehitystoimenpiteet ja niiden tavoitteet. Tavoitteiden asettaminen auttaa yritystäsi kattavasti myös itse verkkokaupan ulkopuolella, sillä voit hyödyntää tavoitteiden toteutumisen seurantaa yrityksesi muissa toimenpiteissä.

3. Kehitetään kestävästi

Kehitystoimenpiteet vaihtelevat jokaisen yrityksen ja tarpeen kohdalla. Ne voivat olla erilaisia teknisiä ja visuaalisia uudistuksia, kuten sivuston asiakaspalvelupolun parantamista, visuaalisen ilmeen uudistamista tai täysin uusien ominaisuuksien kehittämistä. Lisäksi näitä toimenpiteitä voidaan tukea erilaisilla digimarkkinoinnin toimenpiteillä.

4. Kehitetään tarvittaessa nopeasti

Isojen kehitystoimenpiteiden lisäksi asiantuntijamme ovat valmiina toteuttamaan pieniä päivityksiä ja kehityskohteita nopeallakin aikataululla.

5. Pidetään yhteyttä niin usein kuin sinulla on tarve

Haluamme, että tiedät verkkokauppasi elämästä ja voit ottaa meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Kehityspalveluasiakkaanamme saatkin henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa pidät yhteyttä kaikkiin kehitysasioihin liittyen. Tarpeidesi mukaan voimme pitää säännöllisiä kuukausipalavereita, vuosittaisia katsauksia tai aktiivisempaa palaveritahtia viikoittain. Valinta on sinun.

Leasing rahoitustapana

Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Haluatko tietää lisää? Kysy meidän asiantuntijoilta!

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Sales Manager

Pyydä demoa tai jätä yhteydenottopyyntö!

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme