Palveluiden verkkokauppa

Palveluiden, elämyksien ja kulttuurin ostaminen verkosta on osa arkeamme

Verkkokaupat mielletään vahvasti aineellisten tarvikkeiden, tuotteiden ja esineiden myyntikanavaksi. Sitä ne eivät kuitenkaan enää ole. Nykykuluttajat ovat tottuneet etsimään, vertailemaan ja hankkimaan myös elämyksiä, palveluita ja kulttuurikokemuksia verkossa. 

Tarjosipa yrityksesi ajoneuvohuoltoa, kulttuuritapahtumia, koulutuksia tai muita aineettomia tuotteita, atFlow'n palveluverkkokauppa on kehitetty tekemään palveluidesi varaamisesta helppoa digitaalisesti - sekä sinulle että asiakkaallesi.

Jos näet verkkokaupan tehostavan palveluidesi kysyntää ja myyntiä, niin ota meihin yhteyttä. Katsotaan yhdessä, kuinka palveluverkkokauppa voisi toimia sinun yrityksesi kohdalla.

AtFlow’n verkkokaupan ominaisuuksia palveluntarjoajille

 • Esittele ja tee palveluidesi varaamisesta helppoa ajanvarauskalenterilla: 
  • Tuntivarattavat ja varastosaldolliset tuotteet, päivävarattavat tuotteet, ryhmämyynti / tarjousperusteinen
  • Tapahtuma- ja muut lipputuotteet, jotka mahdollista lukea QR- ja viivakoodeilla
  • Verkkokurssit tai muut aineettomat palvelut, jotka avautuvat onnistuneet maksutapahtuman jälkeen
 • Salli tuotteiden valinta joko heti varattaviksi tai tarjouspyynnön kautta 
 • Mahdollista ajan varaaminen myös tiettyyn toimipisteeseen ja palveluun
 • Näytä ajanvarauskalenterissa heti vapaat ajat 
 • Määritä palvelusi toimipistekohtaisesti
 • Hinnoittele palvelusi yleisesti, asiakasryhmää tai yksittäistä asiakasta koskevaksi tai kiirepiikkien mukaan
 • Luo sesonki-, päivä- tai vierailijakohtaisia alennuksia haluttuna ajankohtana
 • Yleisimmät maksutavat (Paytrail, Klarna, PayPal)
 • Mahdollista myös suoraan järjestelmästä hoidettava laskutus, jonka voit halutessasi jaksottaa
 • Vähennä manuaalisesti tehtävän työn määrää taustahallinnon raportointityökaluilla ja massatoiminnoilla: laskujen seuranta, varaustilanne, tulevat ja saapuvat asiakkaat, saatavuuden hallinta
 • Lisää uusia ominaisuuksia ja jatkokehitä tarpeidesi mukaan
 • Luotettava ja turvallinen

AtFlow’n asiantuntijapalvelut verkkokaupan kehittämiseen

AtFlow'n kehityspalvelut on olemassa, jotta verkkokauppasi pysyy kilpailukykyisenä myös sen perustamisen jälkeen. Kehityspalveluasiakkaanamme pääset yhdessä katsomaan asiantuntijoidemme kanssa, kuinka verkkokauppaasi voidaan kehittää pitkäjänteisesti budjettiisi ja aikatauluusi sopivalla tavalla. Uusi verkkokauppa on mahdollista toteuttaa alusta alkaen kehityspalveluna tai se voidaan aloittaa kertaluontoisen projektin jälkeen.

1. Asetetaan tavoitteet

Asetamme yhdessä verkkokauppasi kehitykselle tavoitteet, jotka sopivat yrityksesi kokonaistavoitteisiin. Näitä tyypillisesti ovat tunnettuuden lisääminen, tuloksien parantaminen, laajentuminen ulkomaille ja suuntaaminen uusille markkina-alueille.

2. Kehitetään kestävästi

Kehitystoimenpiteet vaihtelevat jokaisen yrityksen ja tarpeen kohdalla. Ne voivat olla erilaisia teknisiä ja visuaalisia uudistuksia, kuten sivuston asiakaspalvelupolun parantamista, visuaalisen ilmeen uudistamista tai täysin uusien ominaisuuksien kehittämistä.

3. Pidetään yhteyttä niin usein kuin sinulla on tarve

Kehityspalveluasiakkaanamme saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa pidät yhteyttä kaikkiin kehitysasioihin liittyen. Tarpeidesi mukaan voimme pitää säännöllisiä kuukausipalavereita, vuosittaisia katsauksia tai aktiivisempaa palaveritahtia viikoittain. Valinta on sinun.

Leasing rahoitustapana

Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Haluatko tietää lisää? Kysy meidän asiantuntijoilta!