Matkailun syysstartti ja yritysrahoitusinfo

Ketin Matkailuliidejä-hanke kutsuu koolle Keski-Karjalan matkailutoimijat syysstarttipäivään 28.8. klo 10-14:30. Tilaisuudessa käydään läpi kesäsesongin tunnelmat ja esitellään kesän aikana kunnissa hyväksytty matkailun toimintamalli.
28.08.2019 10:00 - 28.08.2019 14:30
Juurikan vapaa-aikakeskus, Juurikkajärventie 3, 82580 Kitee

Kuvateksti

Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy Ketin Matkailuliidejä-hanke kutsuu koolle Keski-Karjalan matkailutoimijat syysstarttipäivään 28.8. klo 10-14:30. Tilaisuudessa käydään läpi kesäsesongin tunnelmat ja esitellään kesän aikana kunnissa hyväksytty matkailun toimintamalli.

Iltapäivällä kuulemme erilaisista rahoitusmahdollisuuksista yritysten kehittämiseen ja case-esimerkkejä muualla Pohjois-Karjalassa toteutetuista yritysryhmähankkeista. Kumppanuuspöydissä osallistujilla on mahdollisuus etsiä kumppaneita yhteisiin kehittämishankkeisiin ja keskustella päivän asiantuntijoiden kanssa lisää rahoitusmahdollisuuksista.

AtFlow Oy:n toimitusjohtaja Pekka Rönkkönen on tapahtumassa mukana esittelemässä Kolin ja Ilomatsin  yritysryhmähankkeita ja sitä miten niillä saadaan vauhtia digimyyntiin ja –markkinointiin. 

Jaa tapahtuma

Järjestäjä

Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy Keti

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön.
Tapahtuma on ikärajaton.
Tapahtuma on ilmainen.

Vauhtia digimyyntiin ja –markkinointiin

Ota yhteyttä

Pyydä demoa tai jätä yhteydenottopyyntö!

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme