Matkailun syysstartti ja yritysrahoitusinfo

Ketin Matkailuliidejä-hanke kutsuu koolle Keski-Karjalan matkailutoimijat syysstarttipäivään 28.8. klo 10-14:30. Tilaisuudessa käydään läpi kesäsesongin tunnelmat ja esitellään kesän aikana kunnissa hyväksytty matkailun toimintamalli.
T_PLACEHOLDER_IMAGE

Kuvateksti

28.08.2019 10:00 - 28.08.2019 14:30
Juurikan vapaa-aikakeskus, Juurikkajärventie 3, 82580 Kitee

Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy Ketin Matkailuliidejä-hanke kutsuu koolle Keski-Karjalan matkailutoimijat syysstarttipäivään 28.8. klo 10-14:30. Tilaisuudessa käydään läpi kesäsesongin tunnelmat ja esitellään kesän aikana kunnissa hyväksytty matkailun toimintamalli.

Iltapäivällä kuulemme erilaisista rahoitusmahdollisuuksista yritysten kehittämiseen ja case-esimerkkejä muualla Pohjois-Karjalassa toteutetuista yritysryhmähankkeista. Kumppanuuspöydissä osallistujilla on mahdollisuus etsiä kumppaneita yhteisiin kehittämishankkeisiin ja keskustella päivän asiantuntijoiden kanssa lisää rahoitusmahdollisuuksista.

AtFlow Oy:n toimitusjohtaja Pekka Rönkkönen on tapahtumassa mukana esittelemässä Kolin ja Ilomatsin  yritysryhmähankkeita ja sitä miten niillä saadaan vauhtia digimyyntiin ja –markkinointiin. 

Jaa tapahtuma

Järjestäjä

Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy Keti

Lisätietoja tapahtumasta

Vauhtia digimyyntiin ja –markkinointiin

Ota yhteyttä

Kysy lisää

Pekka Rönkkönen