Jälleenmyynti

AtFlow'n jälleenmyyntimallilla voit keskittyä omiin vahvuuksiisi

Mistä oikein on kyse? Etsittekö verkkosivuprojekteihinne sopivaa julkaisujärjestelmää, joka olisi sekä asiakkaillenne helppokäyttöinen että teille monipuolinen ja joustava työkalu? Haluatteko itse vastata graafisesta suunnittelusta, mutta tarvitsette teknisestä toteutuksesta vastaavan kumppanin, jolta hoituu vaativammatkin koodaustyöt, räätälöinnit ja integroinnit?

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme käyttöön atFlow'n kehittämää Dataflow-julkaisujärjestelmää laadukkaiden sekä käyttäjäystävällisten verkkopalveluiden toteuttamiseen. Dataflow sopii yhtä lailla niin verkkosivujen ja verkkokauppojen julkaisujärjestelmäksi kuin suurien web-projektien tekniseksi toteutusalustaksi. AtFlow toimii jälleenmyyjäyrityksen tekniikkaosaajana vaativissakin koodausta vaativissa projekteissa.Miksi yhteistyö atFlow'n kanssa kannattaa?

Säästä aikaa ja kuluja sivujen teknisessä toteutuksessa

Kun tilaatte meiltä sivupohjan, meidän asiakaslupauksemme on, että se on teille viikossa valmis visuaalisia sisältötöitä varten.

Tuplaa mahdollisuudet kasvuun ja lisätienesteihin

Haluamme tarjota kumppaneille mahdollisuuden kasvattaa omaa liiketoimintaansa julkaisualustamme ja teknisen tukemme avulla. Kumppanuuden myötä sinulla on mahdollisuus toteuttaa aikaisempaa isompia projekteja ja samalla nostaa oman työsihintaa. Voit itse määritellä hinnan asiakaskohtaisesti pohjaan vaadittavan työmäärän mukaan. Lisäksi saat kuukausittaiset tulot verkkopalvelun ylläpitokustannuksista!

Tekninen tuki ja asiakaspalvelu

Saat meiltä teknisen tietotaidon kaikkia asiakaspalvelua tarvitsevia tilanteita varten. Voimme antaa asiakkaillesi myös ohjemateriaalia ja tukivideoita järjestelmän käytöstä, eli sinun ei tarvitse huolehtia asiakastuesta. 

Tienaa lisää ilman minimitilausmäärää

Jälleenmyyjäksi ryhtyminen ei vaadi minimitilausmäärää, joten alkuun pääsemisen kynnys on matala. Etuna myös läpinäkyvä hinnoittelu ja kustannuspolitiikka.

Kuinka jälleenmyyntimallimme toimii pähkinänkuoressa?

1

Myyt verkkosivun asiakkaallesi.

2

Tilaat meiltä valmiin verkkosivupohjan, jonka myytte omalle asiakkaallenne teidän haluamallanne hinnalla.

Tilaa verkkosivupohja

3

AtFlow perustaa sivupohjan ja lähettää yrityksellesi ohjeet ja aikataulun.

4

Yrityksesi tai atFlow tekee sivuston visuaalisen suunnittelun ja toteutuksen sopimuksen mukaan.

5

Yrityksesi laskuttaa loppuasiakkaalta maksun tehdystä työstä ja haluamasi sivuston ylläpitomaksun.

6

AtFlow laskuttaa yritykseltäsi sivuston perustamiskustannukset ja ylläpitomaksun jälleenmyyntihinnaston mukaisesti.

Kiinnostuitko jälleenmyynnistä?

Lähetä viesti tai soita ja kysy lisää

Myynti & kumppanuudet
myynti@atflow.fi


Pekka Rönkkönen
Toimitusjohtaja
+358 50 340 1705
pekka@atflow.fi