Etsimme joukkoomme uutta osaajaa

AtFlow Oy

Haemme WordPress ja WooCommerce osaajaa

Haemme nyt WordPress ja WooCommerce osaajaa atFlow Oy:lle ohjelmistokehityksen työtehtäviin. Tehtäviisi kuuluu verkkosivustojen ja verkkokauppojen toteutus ja kehitystyö. Pääset myös toimimaan osana atFlow’n asiakaspalvelua.

Tarjoamme monipuoliset ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen osana mukavaa työyhteisöä. Pääset työskentelemään osana kehittyvää ohjelmointiporukkaa ja luomaan uusia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaiden verkkosivuihin ja verkkokauppoihin.

Olet etsimämme henkilö, jos olet omatoiminen, pystyt systemaattiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn, tarvittaessa myös osaat ratkaista ongelman itsenäisesti. Positiivinen ja aktiivinen asenne ovat avainasemassa.

Odotamme sinulta:

  • Vähintään 2 vuoden kokemusta WordPress ja WooCommerce kehityksestä
  • PHP, HTML, JavaScript, CSS ja SQL osaamista
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Motivaatiota itsesi ja osaamisen kehittämiseen
  • Positiivista ja innostunutta asennetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä

Eduksi valinnassa katsomme:

  • SEO osaamisen
  • Google Analytics ja Google Tag Manager osaamisen
  • Asiakaspalvelukokemuksen

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde jatkuu toistaiseksi. 

Kerro meille itsestäsi! Jätä hakemuksesi ja CV:si (ja mahdolliset työnäytteet) viimeistään 11.9.2020 mennessä sähköpostilla rekry@atflow.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hannu Voutilainen, hannu@atflow.fi, (+358 50 574 8847).
Outi Itälä, outi@atflow.fi, Tavoitat hänet parhaiten asiakaspalvelumme puhelimesta arkisin kello: 10-15:00 välillä. (+358 50 598 7578).

atFlow'sta

Olemme toimineet parempien verkkoratkaisujen puolesta jo 12 vuotta. Siinä ajassa porukkamme on kasvanut yli 20 hengen taitavaksi digiammattilaisten tiimiksi. Fyysinen sijaintimme on Joensuu, mutta palvelemme asiakkaitamme ja kumppaneitamme ympäri Suomen. Meillä on iloinen ja positiivinen työilmapiiri, työskentelemme toisiamme varten ja asiakkaittemme hyödyksi. Asiat toteutamme yhdessä ja toisiamme kannustaen.

Tutustu henkilöstöömme täältä

 

Toimintaamme ohjaavat arvot

Laadukkuus ja kestävyys

Teemme töitä kestävien ja laadukkaiden ratkaisujen ja toteutuksien puolesta. Panostamme asiakkaallemme lisäarvoa tuottavien palveluiden tarjoamiseen, tuotteiden kehittämiseen ja hiottuun myyntiprosessiin, jotka yhdessä rakentavat välittävää ja kestävää kumppanuutta. Kestävät ja laadukkaat ratkaisut vaativat työtä ja aikaa hioutuakseen timanteiksi ja sen tavoittelu on meille pitkäaikaisen kumppanuuden tavoite.

Suunnitelmallisuus

Suunnitelmallisuus rakentaa vakautta ja varmuutta tekemiseen ja toteutukseen, nyt sekä tulevaisuudessa. Suunnitelmallisuus ei ole vain varmuutta ja selkeyttä toiminnassamme, vaan se merkitsee myös mahdollisuutta monipuolisen osaamisen tarjoamiseen, riittävään resurssointiin ja asiakaslähtöiseen palveluiden, tuotteiden ja prosessien kehittämiseen.

Avoimuus ja välittäminen

Työmme pohjana toimii välittäminen työstämme, työtovereistamme ja etenkin asiakkaasta. Tehtävänämme on oppia tuntemaan sinut ja liiketoimintasi ja toimia yhdessä määrätietoisesti, onnistumisia tavoitellen. Välitämme aidosti siitä että tarjoamme oikeat palvelut ja tuotteet jokaisen asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen ja pidämme huolta pitkäkestoisesti. Olemme kumppani, joka toimii avoimesti, tasa-arvoisesti ja luotettavasti liiketoimintasi hyväksi. 

Hyvinvoiva henkilöstö

Hyvinvoiva henkilöstö muodostaa yrityksemme perustan. Välittäminen ja huomaavaisuus näkyvät työilmapiirissämme yhtenäisyytenä ja sitä haluamme välittää myös toteutuksissamme. Työntekijöiden tyytyväisyyttä seurataan säännöllisesti ja kehitetään sen mukaan. Kannustamme toinen toisiamme hyvinvointia edistäviin elintapoihin ja jokaista rohkaistaan kouluttautumaan ja kehittymään. Teemme paljon asioita yhdessä niin töissä kuin vapaa-ajalla ja kannamme yhdessä sekä ylpeyden että vastuun työstämme.

Ajankohtaista meillä

08.03.2022

Naiset rokkaavat IT-alalla

Tietotekniikan ala on pitkään ollut miesten suosiossa, mutta alalta löytyy myös vahvaa naisosaamista. Näin...
14.02.2022

Ystävänpäivän terveiset sekä asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksia

Toivotamme oikein ihanaa ystävänpäivää sekä kannustamme pysähtymään hetkeksi muistamaan ihmisiä ympärillämme....
10.02.2022

MadewithFlow: FMS-Service - teollisuustukkukaupan edelläkävijyyttä

FMS-Service toimittaa levytyökoneita metalliteollisuuden yrityksille. Rakensimme heille helppokäyttöisen...

Välittävä digikumppani, joka auttaa menestymään

Haluatko saada paremman kuvan siitä mitä me teemme? Tutustu aiempiin toteutuksiimme!

Yhteistyössä

Pyydä demoa tai jätä yhteydenottopyyntö!

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme