Etsimme joukkoomme uutta tekijää

Rekry auki

Haemme ohjelmistokehittäjää

Millaisesta pestistä on kyse?

Haemme joukkoomme nyt ohjelmistokehittäjää, joka puhuu sujuvaa koodia ja pystyy systemaattiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn. Hyvä asenne on pestissä avainasemassa! Tehtäviisi kuuluu verkkosivustojen ja verkkokauppojen toteutus ja kehitystyö yhdessä meidän muiden kehittäjien sekä asiakkaiden kanssa.

Etsimme ensisijaisesti kokenutta kehittäjää, mutta olemme aina kiinnostuneita myös uusista talenteista! Arvostamme aitoa halua kehittyä ja oppia ohjelmistokehityksen maailmassa!

 

Mitä sinulla olisi hyvä olla?

  • PHP, HTML, JavaScript, CSS ja SQL osaamista

  • Ongelmanratkaisukykyä myös oma-aloitteisesti

  • Halua kehittyä ja kehittää

Bonuspisteitä saat:

  • WordPress ja Woocommerce -kokemuksesta (triplapisteet) 
  • SEO osaamisesta
  • Google Analytics ja Google Tag Manager osaamisesta
  • Asiakaspalvelukokemuksesta

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme monipuoliset ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen erilaisissa asiakasprojekteissa. Meidän kaikkia tekijöitä yhdistää ja innostaa halu luoda uusia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme verkkosivuihin ja verkkokauppoihin, joita myös sinä pääset suunnittelemaan ja viemään eteenpäin jo ensimetreiltä alkaen. Pystyt myös vaikuttamaan työtehtäviisi ja niiden vaativuuteen taitojesi karttuessa. Meille on tärkeintä, että viihdyt ja pääset tekemään sitä mitä rakasta työssäsi!

Tutustu myös mahdollisiin työkavereihisi täältä. Meidän tyypit muodostaa älyttömän mukavan porukan tehdä yhdessä töitä ja viettää aikaa myös työsorvin ulkopuolella. Oikeasti.

 

Lisätietoa tehtävästä kertoo:

Pistä hakemusta tulemaan

Toimintaamme ohjaavat arvot

Laadukkuus ja kestävyys

Teemme töitä kestävien ja laadukkaiden ratkaisujen ja toteutuksien puolesta. Panostamme asiakkaallemme lisäarvoa tuottavien palveluiden tarjoamiseen, tuotteiden kehittämiseen ja hiottuun myyntiprosessiin, jotka yhdessä rakentavat välittävää ja kestävää kumppanuutta. Kestävät ja laadukkaat ratkaisut vaativat työtä ja aikaa hioutuakseen timanteiksi ja sen tavoittelu on meille pitkäaikaisen kumppanuuden tavoite.

Suunnitelmallisuus

Suunnitelmallisuus rakentaa vakautta ja varmuutta tekemiseen ja toteutukseen, nyt sekä tulevaisuudessa. Suunnitelmallisuus ei ole vain varmuutta ja selkeyttä toiminnassamme, vaan se merkitsee myös mahdollisuutta monipuolisen osaamisen tarjoamiseen, riittävään resurssointiin ja asiakaslähtöiseen palveluiden, tuotteiden ja prosessien kehittämiseen.

Avoimuus ja välittäminen

Työmme pohjana toimii välittäminen työstämme, työtovereistamme ja etenkin asiakkaasta. Tehtävänämme on oppia tuntemaan sinut ja liiketoimintasi ja toimia yhdessä määrätietoisesti, onnistumisia tavoitellen. Välitämme aidosti siitä että tarjoamme oikeat palvelut ja tuotteet jokaisen asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen ja pidämme huolta pitkäkestoisesti. Olemme kumppani, joka toimii avoimesti, tasa-arvoisesti ja luotettavasti liiketoimintasi hyväksi. 

Hyvinvoiva henkilöstö

Hyvinvoiva henkilöstö muodostaa yrityksemme perustan. Välittäminen ja huomaavaisuus näkyvät työilmapiirissämme yhtenäisyytenä ja sitä haluamme välittää myös toteutuksissamme. Työntekijöiden tyytyväisyyttä seurataan säännöllisesti ja kehitetään sen mukaan. Kannustamme toinen toisiamme hyvinvointia edistäviin elintapoihin ja jokaista rohkaistaan kouluttautumaan ja kehittymään. Teemme paljon asioita yhdessä niin töissä kuin vapaa-ajalla ja kannamme yhdessä sekä ylpeyden että vastuun työstämme.

Ajankohtaista meillä

25.01.2021

Missä mennään? Katsaus atFlow’n teemoista vuonna 2021

Vuosi 2021 on pyörähtänyt atFlow'lla käyntiin vilkkaasti. Pysy menossa mukana ja katso alta aiheet, jotka tulevat...
01.09.2020

AtFlow hakee nyt ohjelmistokehittäjää

Haemme nyt WordPress ja WooCommerce osaajaa atFlow Oy:lle ohjelmistokehityksen työtehtäviin. Tehtäviisi kuuluu...
26.03.2020

Apua matkailutoimijoille Business Finlandin tarjoamasta liiketoiminnan kehitysrahoituksesta

Koronavirustilanteen vuoksi Suomen matkailutoimijoiden polusta on tullut erittäin kivinen kulkea. Mutta nyt...

Välittävä digikumppani, joka auttaa menestymään

Haluatko saada paremman kuvan siitä mitä me teemme? Tutustu aiempiin toteutuksiimme!

Yhteistyössä

Jutellaanko lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme sinulle mahdollisimman pian