Etsimme joukkoomme uutta tekijää

Harjoittelijarekry auki

Haemme markkinointiassistenttiharjoittelijaa

Millaisesta pestistä on kyse?

Sytytkö digimarkkinoinnin mahdollisuuksista ja tiedät, että tulevaisuuden kasvu tehdään digimyynnin ja -markkinoinnin yhteispelillä? Tässä tehtävässä toimit markkinoinnin tukena ja olet osa aktiivista myynti- ja markkinointitiimiä. Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluu sisällöntuotanto eri kanaviin (mm. some ja atflow.fi-nettisivut), valokuvaaminen, graafista suunnittelua vaativat tehtävät, kohderyhmien koostaminen sekä muita markkinoinnin avustavia tehtäviä. Meille on tärkeää, että sinulla on asenne kunnossa, haluat oppia uutta ja olet kiinnostunut uusista teknologioista. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta siitä on etua. Harjoittelijaa haetaan 5 kuukauden ajanjaksolle. Harjoittelun alkamisajakohta voidaan sopia joustavasti ja siinä voidaan soveltaa etä- ja läsnätyöskentelyä toiveittesi mukaan, mutta koronatilannetta seuraten.

 

Mitä sinulla olisi hyvä olla?

  • Markkinointiviestinnän sisällöntuotanto-osaamista

  • Sinulta löytyy visuaalista silmää

  • Arvostamme aitoa halua kehittyä ja oppia digimarkkinoinnin maailmassa

  • Ongelmanratkaisukykyä myös oma-aloitteisesti 

Bonuspisteitä saat:

  • videoeditointiosaaminen (triplapisteet) 
  • hakukoneoptimointiosaaminen

 

Miksi valita meidät?

Tarjoamme monipuoliset ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen erilaisissa markkinoinnin projekteissa. Pystyt myös vaikuttamaan työtehtäviisi ja niiden vaativuuteen taitojesi karttuessa. Meille on tärkeintä, että viihdyt ja pääset tekemään sitä mitä rakastat työssäsi!

Tutustu myös mahdollisiin työkavereihisi täältä. Meidän tyypit muodostaa älyttömän mukavan porukan tehdä yhdessä töitä ja viettää aikaa myös työsorvin ulkopuolella. Oikeasti.

 

Lisätietoa tehtävästä kertoo:

Laita hakemus ja CV:si 24.9.2021 mennessä osoitteeseen rekry@atflow.fi.

Pistä hakemusta tulemaan

Toimintaamme ohjaavat arvot

Laadukkuus ja kestävyys

Teemme töitä kestävien ja laadukkaiden ratkaisujen ja toteutuksien puolesta. Panostamme asiakkaallemme lisäarvoa tuottavien palveluiden tarjoamiseen, tuotteiden kehittämiseen ja hiottuun myyntiprosessiin, jotka yhdessä rakentavat välittävää ja kestävää kumppanuutta. Kestävät ja laadukkaat ratkaisut vaativat työtä ja aikaa hioutuakseen timanteiksi ja sen tavoittelu on meille pitkäaikaisen kumppanuuden tavoite.

Suunnitelmallisuus

Suunnitelmallisuus rakentaa vakautta ja varmuutta tekemiseen ja toteutukseen, nyt sekä tulevaisuudessa. Suunnitelmallisuus ei ole vain varmuutta ja selkeyttä toiminnassamme, vaan se merkitsee myös mahdollisuutta monipuolisen osaamisen tarjoamiseen, riittävään resurssointiin ja asiakaslähtöiseen palveluiden, tuotteiden ja prosessien kehittämiseen.

Avoimuus ja välittäminen

Työmme pohjana toimii välittäminen työstämme, työtovereistamme ja etenkin asiakkaasta. Tehtävänämme on oppia tuntemaan sinut ja liiketoimintasi ja toimia yhdessä määrätietoisesti, onnistumisia tavoitellen. Välitämme aidosti siitä että tarjoamme oikeat palvelut ja tuotteet jokaisen asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen ja pidämme huolta pitkäkestoisesti. Olemme kumppani, joka toimii avoimesti, tasa-arvoisesti ja luotettavasti liiketoimintasi hyväksi. 

Hyvinvoiva henkilöstö

Hyvinvoiva henkilöstö muodostaa yrityksemme perustan. Välittäminen ja huomaavaisuus näkyvät työilmapiirissämme yhtenäisyytenä ja sitä haluamme välittää myös toteutuksissamme. Työntekijöiden tyytyväisyyttä seurataan säännöllisesti ja kehitetään sen mukaan. Kannustamme toinen toisiamme hyvinvointia edistäviin elintapoihin ja jokaista rohkaistaan kouluttautumaan ja kehittymään. Teemme paljon asioita yhdessä niin töissä kuin vapaa-ajalla ja kannamme yhdessä sekä ylpeyden että vastuun työstämme.

Ajankohtaista meillä

08.09.2021

Uusi ominaisuus - varaustenhallinta

Hei matkailuasiakkaamme! Monet teistä ovat toivoneet verkkokauppaan työkalua, joka tekisi tuotteiden hallinnoinnista...
03.09.2021

Tervetuloa Flowperheeseen, Mervi

Elokuussa atFlow'n porukkaan liittyi upea ja aurinkoinen myynnin ammattilainen Mervi Huttunen. Tutustu Merviin ja...
25.01.2021

Missä mennään? Katsaus atFlow’n teemoista vuonna 2021

Vuosi 2021 on pyörähtänyt atFlow'lla käyntiin vilkkaasti. Pysy menossa mukana ja katso alta aiheet, jotka tulevat...

Välittävä digikumppani, joka auttaa menestymään

Haluatko saada paremman kuvan siitä mitä me teemme? Tutustu aiempiin toteutuksiimme!

Yhteistyössä

Pyydä demoa tai jätä yhteydenottopyyntö!

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme