Julkaistu: 14.11.2019

Webinaari: Opi hakukoneoptimoinnin perusteet 14.11.2019

Torstaina 14.11.2019 klo 13 järjestettävässä webinaarissamme aiheena on hakukoneoptimoinnin perusteet ja aiheesta puhumassa on asiantuntijamme Johanna Pirinen.

Oletko koskaan miettinyt miksi kilpailija nousee ylemmäksi Googlen hakutuloksissa kuin sinun yrityksesi? Tiesitkö, että voit itse vaikuttaa tuohon sijaintiin ja vielä ilman maksettua mainontaa?

 

Tämän webinaarin aikana käydään läpi perusteet Google näkyvyyteen vaikuttavista osa-alueista sekä konkreettisia vinkkejä kuinka voit parantaa verkkopalvelusi hakukonenäkyvyyttä. Webinaari on suunnattu erityisesti hakukoneoptimointia aloitteleville verkkosivujen ja verkkokauppojen yrittäjille.

 

Webinaariin on vapaa osallistuminen ja sen arvioitu kesto on noin tunti. Mikäli et pääse osallistumaan webinaariin juuri tuolloin tai sinulla ei ole mahdollisuutta olla osallisena koko webinaarin ajan, ei hätää. Webinaari on nyt julkaistu atFlow'n Youtube -kanavalla.

 

Webinaariin rekisteröitymään pääset tästä linkistä, jonka jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä myöhemmin muistutuksen webinaarin alkamisesta. Tervetuloa osallistumaan webinaariin!

 

Kaipaatko lisätietoja webinaariin tai aiheeseen liittyen? Ota yhteyttä:
Johanna Pirinen, Junior Web Analyst
johanna@atflow.fi

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön