Edustava ja toimiva ratkaisu olla asiakkaidesi tavoitettavissa myös verkossa!

Verkkosivu yleisimpiin tarpeisiin

Toteutamme kaikille asiakkaillemme selkeät, kaikille päätelaitteille mukautuvat, helposti päivitettävät ja laadukkaat verkkosivut, joilla luot hyvän ensivaikutelman yrityksestäsi verkosta kivijalkaan saakka. Tänä päivänä myös asiakkaasi kiittävät visuaalisesti selkeistä ja käyttäjäystävällisistä verkkosivuista, joilta tietoa löytyy helposti ja yhteydenotto sujuu kätevästi!

Valmiit verkkosivuratkaisumme sopivat etenkin sinulle, joka etsit laadukkaita verkkosivuja vakiovarusteilla, järkihinnalla ja helppokäyttöisyydellä. Näin säästät myös omia resurssejasi, sillä tiimimme suunnittelee ja toteuttaa verkkosivut sinun liiketoimintasi huomioiden. Haluatko lisätietoa tai tarjouksen verkkosivuista?


divider-element

Hyödyt yrityksellesi

Saavuta näkyvyyttä

Verkkosivun avulla asiakkaasi löytävät yrityksesi verkosta ja voivat tutustua rauhassa sen toimintaan vuorokauden ympäri, jokaisena päivänä vuodesta. Verkkosivuilla voit jakaa helposti yrityksesi tärkeät tiedot, tarinan, kuulumiset ja vastaanottaa asiakkaidesi yhteydenottoja. Hyvän näkyvyyden lähtökohtana toimii yrityksesi näköinen verkkosivu, sillä se on yrityksesi julkisivu verkossa.

Mahdollisuus kasvuun ja kehitykseen

Toimivan ja tyylikkään verkkosivun avulla yrityksesi on astetta nykyaikaisempi kuin ilman. Verkkosivupohjamme mahdollistaa sen, että yrityksesi kasvaessa myös verkkosivusi on kehitettävissä sen mukana. Meistä saat myös kumppanin yrityksesi digitaalisen liiketoiminnan pitkäaikaiseen kehittämiseen, jotta voimme auttaa digimaailman tahdissa pysymistä.

Apunasi vahva kumppanuutemme ja tukemme

Yksi keskeisimmistä arvoistamme on luotettavuus ja huolenpito kaikista asiakkaistamme. Emme halua jättää asiakkaitamme yksin verkkopalveluiden kehittämisen kanssa, vaan autamme parhaamme mukaan maksimoimaan niiden potentiaalin ja hyödyntämään niissä uusia ratkaisuja.

Leasing rahoitustapana

Verkkosivut voivat olla yrityksellesi hyödyllinen mutta myös hintava investointi. Siksi tarjoammekin yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa sinua ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Hyödyt asiakkaallesi

Yritysmielikuvan välittyminen

Edustava, selkeä ja miellyttävä verkkosivu ylläpitää tai jopa parantaa yrityksesi imagoa sekä asiakkaille välittyvää mielikuvaa. Näillä asioilla on suuri vaikutus asiakkaan kokemukseen yrityksestä ja siihen, aikooko hän hyödyntää yrityksen tuotteita tai palveluita.

Kaikki tieto helposti asiakkaidesi ulottuvilla

Rakennamme sivuston niin, että sivustovierailija löytää jo etusivulta oleellisimmat tiedot ja pystyy siirtymään helposti esimerkiksi palveluihin, yhteydenottoon tai yritystietoihin. Näin asiakkaan polku luoksesi ja kaupantekoon helpottuu. 

Käytettävissä kaikilla laitteilla

Toteutamme sivustot täysin responsiivisesti, eli kaikkiin päätelaitteisiin mukautuvasti. Näin verkkosivuilla on helppoa navigoida erilaisissa näkymissä, ja ne näyttävät aina hyviltä! Lisäksi sivustojesi päivittäminen onnistuu helposti laitteesta riippumatta.

Tutustu tarkemmin

Valmiin verkkosivuratkaisun ominaisuudet

Verkkosivun tärkein tehtävä on auttaa sekä yritystäsi että asiakastasi. Tämän tehtävän täyttämiseen me panostamme ja sen ajatuksen ympärille verkkosivujemme yleisimmät ominaisuudet ovat syntyneet. Verkkosivut joita tänä päivänä muovaamme asiakkaillemme, ovat jatkuvan suunnittelun ja kehityksen tulosta.

Valmis verkkosivuratkaisu takaa yrityksellesi edustavan ja laadukkaan välineen liiketoimintaan, markkinointia, näkyvyyttä ja asiakastasi ajatellen. Valmiin verkkosivuratkaisumme ominaisuudet vastaavat yleisimpiä tarpeita, ja mukautuvat siksi hyvin moneen erilaiseen käyttöön.

Tutustu tarkemmin alla lueteltuihin keskeisiin ominaisuuksiin valmiissa verkkosivuratkaisuissamme tai ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

  • Valmis tuki useille käytetyimmille kieliversioille ja mahdollisuus ottaa käyttöön myös lisäkieliversioita
  • SSL-suojaus turvaa verkkosivusi, ja on samalla merkki sivujesi kävijöille suojatuilla yhteyksillä toimivista verkkosivuista
  • Call-to-actionit eli toimintakehotepainikkeet lisäävät klikkejä ja toimintaa verkkosivuillasi
  • Ajankohtaista-osio viestii asiakkaille toimintasi aktiivisuudesta ja mielenkiintoisista tapahtumista
  • Yhteystiedot ja hakukenttä heti sivun yläreunassa nopeuttavat ja helpottavat asiakkaidesi navigointia sivustolla
  • Sosiaalisen median linkitykset kokoavat myös somekanavasi yhteen paikkaan löydettäväksi
  • Google maps -ominaisuus näyttää yrityksesi sijainnin kartalla siellä missä pitääkin ja helpottaa löytämään perille
  • One click-to-call -linkit sivustolla esillä olevissa puhelinnumeroissa ja sähköpostiosoitteissa helpottavat yhteyden ottamista yhdellä klikkauksella
  • Responsiivinen toteutus takaa verkkosivujesi näkymisen kaikilla päätelaitteilla ja selausnäkymissä

Blogi: Digiliiketoiminnan aakkoset

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Jutellaanko lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme sinulle mahdollisimman pian