Kaipaatko verkkosivuusi monipuolisuutta ja lisämausteita?

Verkkosivut vaativaankin makuun

Onko yritykselläsi tarve kehittää liiketoimintaa tai hankkia uusia asiakkaita tehokkaammin? Entä ovatko yrityksesi verkkosivut tarpeidesi mukaiset ja edustavat? Yrityksen verkkosivu on tänä päivänä asiakkaasi paras keino löytää sinut ja oppia yrityksestäsi. Ratkaise kipukohdat ja piristä liiketoimintaasi verkkosivulla, joka on räätälöity juuri sinun yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeisiin. 

Verkkosivun suunnittelussa ja toteutuksessa tulee ottaa huomioon monta asiaa, joten valitse kumppaniksesi tekijä, joka välittää niistä asioista joista sinäkin yrityksessäsi välität ja joka on tukenasi alusta loppuun ja siitä yli. Lue lisää räätälöidystä verkkosivuratkaisustamme ja ota meihin tarvittaessa yhteyttä, niin kerromme lisää!


divider-element

Hyödyt yrityksellesi

Rajattomat mahdollisuudet kehitykseen

Et ole sidottu ostamaasi ratkaisuun, vaan verkkosivu kasvaa liiketoimintasi mukana. Verkkosivuun voidaan liittää laaja valikoima erilaisia ominaisuuksia myös jatkokehityksessä. Saat meistä kumppanin ja tuen verkkosivusi kehittämiseen myös jatkossa

Palvele laajaa kävijäkuntaa

Verkkosivun laaja valikoima toiminnallisuuksia auttaa palvelemaan suurtakin kävijäkuntaa heidän tarpeidensa mukaan. Lisäksi lukemattomien kieliversioiden mahdollisuus avartaa kaupankäyntiä entisestään.

Yksinkertainen tuote- ja sisällönhallinta

Yksi tärkeimpiä asioita verkkosivulla on sisältö ja sen tarjoama tieto. Voit päivittää verkkosivun sisältöä ja hallita tuotteita helposti. Näin sivusi pysyy aina ajantasalla.

Leasing rahoitustapana

Verkkosivuhankinta voi olla yritykselle hyödyllinen mutta myös hintava investointi. Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Hyödyt asiakkaallesi

Muista verkkosivuista erottuva ilme

Erilainen mutta silti helppokäyttöinen ja kaunis verkkosivu erottuu edukseen muista samalla alalla toimivista yrityksistä. Räätälöity ja yritysilmeesi mukainen verkkosivu tekee sinusta paremmin tunnistettavan asiakkaan mielessä.

Kaikki tarvittava sisältö selkeästi esillä

Asiakkaasi löytää verkkosivultasi kaiken tarvittavan tiedon, sillä laajalla verkkosivulla se voidaan esittää monipuolisesti mutta selkeästi. Hakutoiminto auttaa kävijöitä löytämään etsimänsä ja yrityksesi yhteystiedot ovat aivan käden ulottuvilla

Monipuoliset ominaisuudet

Räätälöity verkkosivu mahdollistaa useiden asiakasta hyödyttävien tai viihdyttävien ominaisuuksien käyttöönoton verkkosivulla. Asiakas voi hankkia esimerkiksi lisätietoa yrityksesi blogista tai seurata someseinältä yrityksesi sosiaalisen median julkaisuja.

Tutustu tarkemmin

Räätälöidyn verkkosivuratkaisun ominaisuudet

Hyvä verkkosivu on tänä päivänä sääntö kuin poikkeus. Yritykset kehittävät liiketoimintaansa jatkuvasti ja nyt monet taisteluista käydään verkossa. Toimiva verkkosivu ei ole enää vain käyntikortti, vaan se määrittää osaltaan yrityksen imagon, välittää asiakkaalle mielikuvaa yrityksestä, tarjoaa tietoa ja auttaa erottautumaan kilpailijoista. Räätälöity verkkosivu tarjoaa yrityksellesi mahdollisuudet monipuolisen käyttäjäkokemuksen tarjoamiseen ja maksimoi tällä tavoin yrityksesi täyden potentiaalin. Verkkosivun suunnittelussa ja toteutuksessa ei tarvitse pärjätä yksin, vaan sinun ja asiakkaidesi tarpeiden mukainen verkkosivu syntyy ammattilaisten käsissä.

Tutustu alla lueteltuihin keskeisimpiin räätälöidyn verkkosivuratkaisumme ominaisuuksiin tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää!

  • Valmis tuki useille käytetyimmille kieliversioille ja mahdollisuus ottaa käyttöön myös lisäkieliversioita
  • Tärkeimmät yhteystiedot ja hakukenttä heti sivun yläreunassa helpottavat asiakkaidesi navigointia sivustolla myös mobiilissa
  • Ulkoasu ja visuaalinen ilme toteutetaan yritysilmeesi tai toiveidesi mukaisesti
  • Laaja verkkosivu joka mukautetaan tarpeisiisi sopivaksi ja jota kehitetään yrityksesi liiketoiminnan mukana
  • Hienot edellytykset kattavaan hakukoneoptimointiin ja maksimaaliseen näkyvyyteen verkossa
  • Mikäli meiltä ei löydy valmiina tarvitsemaasi ominaisuutta tai toiminnallisuutta, me kehitämme sellaisen sinulle
  • Kehityspalvelumme on saatavillasi verkkosivusi pitkäaikaisen kehittämisen tueksi
  • Esitä monipuolista sisältöä tekstinä, kuvina tai videoina. Hyödynnä blogia ja ajankohtaista-osiota tuomaan esille yrityksesi toimintaa
  • Rajaton määrä alasivuja esittämään ja lajittelemaan kaikki tarvittava tieto

Blogi: Digiliiketoiminnan aakkoset

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Jutellaanko lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme sinulle mahdollisimman pian