Verkkokaupasta haaveileva yrittäjä, älä ohita tätä tilaisuutta

Perusta verkkokauppa ilmaiseksi

Karjalasta kajahtaa kauppaa -kampanja

Kampanja-aika 12.-31.5.2020

Oletko pohjois- tai eteläkarjalainen yrittäjä ja olet harkinnut verkkokaupan perustamista yrityksellesi? Karjalasta kajahtaa kauppaa -kampanjamme tarjoaa verkkokaupan perustamisen, käyttöönoton ja kuuden kuukauden ylläpidon ilmaiseksi, jotta pääset alkuun liiketoimintasi kehittämisessä verkkokaupan avulla.

Alta näet mitkä asiat kuuluvat ilmaiseen verkkokauppaan, sekä ehdotuksemme lisäpalveluita ja kehitystä varten. Löydät myös muutaman verkkokauppareferenssin, joista jokainen on erilainen ja erilaisille yrityksille tehty.


divider-element

Tämän saat ilmaiseksi

Maksuton verkkokaupan perustaminen

Saat käyttöösi Dataflow Platform -julkaisujärjestelmällemme luodun verkkokauppapohjan. Verkkokauppapohja ei ole sellaisenaan valmis julkaistavaksi. Sinne täytyy luonnollisesti lisätä yrityksesi tiedot, myymäsi tuotteet, sekä suunnitella tarvitsemasi toimitus- ja maksutapaintegraatiot, jotka yleensä hankitaan kolmansilta osapuolilta.

Maksuton verkkokaupan käyttöönotto

Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat verkkokauppansa käytön. Sen vuoksi tarjoamme tunnin käyttökoulutuksen (arvo 200 €), jonka avulla opit vaaditut perusasiat verkkokauppapohjan käyttämiseen. Mikäli koulutuksen jälkeen tarvitset apua, Palvelupisteemme on tukenasi.

Maksuton verkkokaupan ylläpito 6kk

Kampanjatarjoukseemme sisältyy puolen vuoden ilmainen ylläpito. Tekninen ylläpito on välttämätöntä verkkopalvelun toiminnan kannalta ja se kattaa käyttölisenssin, sopimuksen mukaisen palvelinkapasiteetin verkkopalvelun käyttöön, sekä vuorokausittain tehtävät automaattiset varmuuskopiot. Ylläpidon hinta ilmaisjakson jälkeen on 95 €/kk.

Muun muassa näillä lisäpalveluilla teet verkkokaupastasi entistä paremman

Palvelupisteen tuki apunasi

Voit jatkossa esittää toiveet haluamistasi verkkokauppaan tehtävistä muutos- ja korjaustöistä Palvelupisteellemme. Palvelupisteemme tarjoaa sinulle hinta- ja työmääräarvion, sekä hoitaa viestinnän sinun ja atFlow'n välillä toimenpiteiden työstön aikana.

Hinta 92 € / tunti

Verkkokaupan visuaalinen ulkoasu

Verkkokaupan visuaalisuus on tärkeää, jotta asiakkaidesi on miellyttävä tehdä ostoksia verkkokaupassasi. Visuaalista ulkoasua voidaan lisätyönä parantaa esimerkiksi uudella kuvamaailmalla sekä värien ja fonttien mukauttamisella.

Hinta alk. 390 €

Sisällöntuotanto sekä tiedon- ja sisällönsiirto

Myyvä sisältö kannustaa asiakasta ostamaan. Saat meiltä apua tekstisisällön tuotantoon sekä mahdollisesti olemassa olevien sisältöjen ja tietojen siirtoon. Sisältöä voidaan tarpeesi ja toiveidesi mukaan tuottaa kaikesta, aina yritysesittelyistä tuotekuvauksiin.

Hinta alk. 390 €

Kattava ja perusteellinen koulutussarja

Pyrimme siihen, että verkkokaupan käyttö onnistuu asiakkailtamme itsenäisesti, mutta avustamme siinä aina tarvittaessa! Perinteiseen koulutussarjaamme verkkokaupan perustajalle kuuluu kolme, noin kahden tunnin mittaista koulutusta, joissa käydään läpi kaikki tarvittava ja vastataan mahdollisiin kysymyksiin.

Hinta 400 €

Verkkokaupan lanseerausmarkkinointi

Hienosti viimeistellystä verkkokaupasta ei ole hyötyä, elleivät asiakkaasi löydä sinne tietään. Siksi verkkokauppaa täytyy tietysti markkinoida. Verkkokaupan lanseerauspaketti koostetaan toiveidesi ja markkinointisuunnitelmasi mukaan yrityksesi tarpeisiin ja toteutetaan soveltuvissa digitaalisissa kanavissa.

Hinta alk. 750 €

Jatkokehitys aina tarvittaessa

Jatkokehitys on tärkeää verkkokaupan kasvamisen ja menestyksen mahdollistamisen kannalta. Sen avulla voidaan vaikkapa muokata ostopolkua, lisätä uusia ominaisuuksia, sekä parantaa kaupan visuaalisuutta, käytettävyyttä tai hakukonenäkyvyyttä optimoinnin avulla.

Hinta työmääräarvion mukaan

Erilaisia toteutuksia erilaisille yrityksille

Katso kaikki verkkokauppareferenssit

Kiinnostuitko?

Tutustu verkkokauppatoteutuksiimme ja ota meihin yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai verkkosivujemme kautta, niin kerromme lisää ja autamme sinut alkuun!

Hyvä tietää verkkokaupasta

Hyvän ja menestyvän verkkokaupan perustaminen ja ylläpito vaativat työtä, vaivannäköä ja erityisesti aikaa. Verkkokauppaa tulee kehittää pitkällä aikavälillä ja sen toimintaan on sitouduttava, jotta sen hankinta voidaan ajatella kannattavana. On myös hyvä muistaa, että vaikka verkkokaupan perustaminen olisi edullista tai jopa ilmaista, sen kehittämiseen täytyy varata oma erillinen budjettinsa.

Miksi verkkokauppaa sitten on kehitettävä? Siihen löydät vastauksen blogikirjoituksestamme Tie menestyvään verkkokauppaan osa 1: Miksi verkkokauppaa on kehitettävä? Me atFlow'lla kehotamme kaikkia verkkokauppa-asiakkaitamme suunnittelemaan verkkokaupan perustamisen tarkasti, sillä kyseessä on kuitenkin suuri liiketoimintaan vaikuttava päätös. Verkkokaupan perustamisesta voi olla yritykselle paljon hyötyä, vaikka sen vieminen menestykseen olisikin kivinen ja työläs tie kulkea. Tässä jo vuonna 2016 kirjoittamassamme blogissa on lyhyesti mainittu muutamia syitä verkkokaupan perustamiseen, jotka olivat ajankohtaisia jo tuolloin ja pitävät paikkansa edelleenkin. Toki syitä verkkokaupan perustamiseen saattaa olla jopa yhtä paljon, kun on verkkokauppiaitakin. 

 

Verkkokaupan jatkokehitys

Jatkokehitys tekee verkkokaupan. Esittelimme ylempänä kattauksen valmiiksi koottuja, lisämaksusta saatavia palvelupaketteja tukemaan ilmaista verkkokauppapohjaasi sekä auttamaan sinua sen viimeistelyssä ja kehittämisessä. Pakettien esittelemisen tarkoitus on myös auttaa sinua hahmottamaan kokonaisuutta, joka muodostaa menestyvän verkkokaupan avaimet. Esittelemiämme lisäpalveluita kannattaa harkita, sillä ne säästävät sinulta itse tehtävää työtä ja auttavat tekemään verkkokaupastasi entistä paremman. Verkkokaupan jatkokehitys on myös se vaihe, johon kannattaa varautua hieman suuremmalla budjetilla. Kannattaa myös muistaa, että vaikka verkkokaupan kehitykseen kuluisi rahaa, kehitetty ja paranneltu verkkokauppa myös palauttaa tehokkaammin sijoitetun summan kauppiaan taskuun. 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Myyntipäällikkö