Vie yrityksesi toiminta uusiin ulottuvuuksiin

Verkkokauppa kuluttaja-asiakasmyyntiin

Verkkokauppa kuuluu nykyisin asiakkaan perusolettamuksiin ja se onkin keskeinen osa monien yritysten liiketoiminnassa, olipa kyse pienempi kivijalkaliike, iso ketju tai täysin verkossa toimiva yritys. Hyvän asiakaskokemuksen ja palvelun laadun takaamiseksi verkkokaupan tulee kuitenkin toimia teknisesti hyvin ja näyttää myös visuaalisesti houkuttelevalta.

Me atFlow'lla suunnittelemme, toteutamme ja pidämme huolen myyntisi maksimoimisesta laadukkaiden verkkokaupparatkaisujemme avulla. B2C-verkkokauppamme ominaisuudet kuluttaja-asiakkaille ovat räätälöitävissä asiakkaidesi tarpeiden ja sinun toiveidesi mukaiseen kokonaisuuteen. Jos kaipaat kumppania verkkokaupan toteutukseen, olemme valmiina sinua varten! Haluatko lisätietoa B2C-verkkokaupparatkaisuistamme? 


divider-element

Verkkokaupan hyödyt yrityksellesi

Kattavat hallinta- ja raportointityökalut

Toimiva tilaustenhallintatyökalu mahdollistaa tilauksien seurannan monilla eri kriteereillä ja helpottaa tällä tavoin kauppiaan työtä. Työkalu on myös muokattavissa omiin tarpeisiin sopivaksi asetusten kautta. Monipuolisella raportointityökalulla voidaan etsiä, ladata ja kerätä raportteja, jotta sinun on helpompi nähdä kokonaiskuva esimerkiksi myynneistä tai tilauksista.

Monipuoliset maksu- ja toimitustavat

Sekä yritys että asiakas hyötyvät monipuolisista maksu- ja toimitustavoista ja ne ovat vahvasti tätä päivää. Esimerkiksi Klarnan, Checkoutin, Postin ja Matkahuollon järjestelmäintegraatiot auttavat lähetysten käsittelyssä halutulla tai vaaditulla tavalla. Tarjolla olevat toimitustavat sopivat hyvin niin kotimaahan kuin ulkomaillekin lähteviin tilauksiin. 

Asiakaskohtaiset tuotesuositukset ja hinnoittelu

Hinnat ja alennukset voidaan asettaa monella eri tavalla koskemaan tarvittaessa esimerkiksi vain tiettyä asiakasryhmää tai tuotteita. Näin kuluttaja saa kokea asiakaskohtaista palvelua myös verkkokaupassa. Asiakkaalle voidaan esittää myös juuri häntä kiinnostavia tuotteita ja helpottaa näin ostosten tekemistä sekä edistää haluttujen tuotteiden myyntiä.

Leasing rahoitustapana

Verkkokauppahankinta voi olla yritykselle hyödyllinen mutta myös hintava investointi. Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Verkkokaupan hyödyt asiakkaallesi

Nopea ja selkeä ostoprosessi myös mobiilissa

Asiakkaiden vaatimukset nykyaikaiselle verkkokaupalle ovat kovat. Ratkaisumme pitävät huolen siitä, että verkkokaupan asiakaskokemus säilyy ostopolun eri vaiheissa ketteränä. Mobiilikäytettävyyteen ja hakukonenäkyvyyteen kiinnitetään aina erityistä huomiota verkkokauppojamme suunnitellessa.

Räätälöitävissä asiakkaidesi tarpeisiin

Kohderyhmäsi tarpeiden ja toiveiden tunteminen on tärkeää myös verkkokauppaa suunnitellessa. Verkkokauppapohjamme ovat räätälöitävissä juuri sellaiseksi, mitä asiakkaasi yrityksesi verkkoasioinnilta odottavat. Verkkokauppaa voidaan kehittää myös jatkuvasti asiakkaiden muuttuviin mieltymyksiin sopivaksi.

Turvallisuus ja monipuolisuus tärkeässä roolissa

Ostoprosessin ja asioimisen turvallisuus on ydinasia verkkokaupassa vierailijalle. Asiakas voi luottaa verkkokauppaasi ja lisäksi hänellä on valittavanaan useita erilaisia maksu- sekä toimitustapoja, joista hän voi valita itselleen parhaiten sopivan. 

Tutustu tarkemmin

B2C-verkkokaupan ominaisuudet

Verkkokauppa kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa ja tuo lisäbuustia myynnille! Sen tarjoamat mahdollisuudet sujuvaan ja helppokäyttöiseen asiointiin tehostavat myös asiakastyytyväisyyttä ja saavat asiakkaasi palaamaan uudelleen luoksesi. Kuluttaja-asiakkaat tekevät tänä päivänä ostoksiaan verkossa enemmän kuin koskaan ennen, minkä vuoksi verkkokauppa voi olla erinomainen ratkaisu kasvavalle liiketoiminnalle. 

Meillä atFlow'lla on vuosien kokemus verkkokauppojen suunnittelussa, rakentamisessa ja kehittämisessä, jotta voimme auttaa yrityksiä ja toteuttaa ratkaisuja jokaiseen liiketoimintaan sopivaksi. Lue alta lisää B2C-verkkokauppojemme tärkeimmistä ominaisuuksista.

  • Monipuolisesti integroitavissa yrityksesi taustajärjestelmiin, kuten toiminnanohjaukseen, varastonhallintaan, tukkureihin ja asiakastietojärjestelmään, tietojen yhtenäistämiseksi ja manuaalisen työn helpottamiseksi
  • Helppo kirjautuminen ja tilaaminen tekevät verkkokaupassasi asioinnista jouhevaa ja vaivatonta
  • Monipuoliset maksu- ja toimitustapavaihtoehdot ja -integraatiot
  • Tehokas raportointityökalu, jonka avulla voit etsiä ja ladata monipuolisia raportteja
  • Lisäksi työkalu tilaustenhallintaan, jonka kautta voit seurata tilauksien kokonaismyyntiä, tilauksien määrää ja ostosten keskimääräistä summaa
  • Verkkokaupan tehokas hakuominaisuus mahdollistaa monipuoliset suodatukset, järjestelyt, nopeat täsmähaut ja kirjoituksen ennakoivat tuote-ehdotukset
  • Verkkokauppaan voidaan liittää markkinoinnin automaatioita ja upottaa videoita vaikkapa YouTubesta
  • Nopea ostoprosessi jota tukevat automaattiset ja räätälöitävät ostoehdotukset asiakkaalle
  • Määritä vapaasti ja helposti tarjouskoodeja ja tuotealennuksia

Blogi: Digiliiketoiminnan aakkoset

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Jutellaanko lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme sinulle mahdollisimman pian