Yritysten välinen kaupankäynti onnistuu myös verkossa!

Yritysasiakkaiden verkkokauppa

Mietitkö verkkokaupan perustamista yritysten väliseen kaupankäyntiin? Vai onko toiveissasi kivijalkamyymälän laajentaminen verkkoon? Verkkokaupan hyödyntäminen yritysten välisessä kaupankäynnissä kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, ja trendiin kannattaa hypätä mukaan! B2B-verkkokaupalla voit muun muassa kasvattaa merkittävästi liiketoimintaasi ja vapauttaa resurssejasi muiden tähdellisten töiden tekoon.

AtFlow'n oma verkkokauppapohja soveltuu niin pienempien kuin laajempienkin B2B-verkkokauppojen toteuttamiseen. Jos kiinnostuit, ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan sinua verkkokaupan pystyttämisessä ja pyörittämisessä alusta loppuun saakka.


divider-element

Verkkokaupan hyödyt yrityksellesi

Työtä helpottavat työkalut ja toiminnot

Verkkokauppa-alustan kattavat hallinnoinnin työkalut tilaus-, osto- ja tuotehallintaan on suunniteltu toimivuutta ja käytettävyyttä mielessäpitäen. Raportointityökalut ja massatoiminnot vähentävät manuaalisesti tehtävän työn määrää ja vapauttavat aikaasi tärkeämpiin tehtäviin.

Tärkeimmät integraatiot saatavillasi

Verkkokauppa ilman tärkeitä integraatioita hankaloittaa niin asiakasta kuin yrittäjääkin. Verkkokauppa-alustamme tukee tärkeimpiä integraatioita esimerkiksi ostoprosessiin liittyen. Järjestelmäintegraatiot vähentävät tarvetta hyppiä eri järjestelmien välillä ja mahdollistavat tiedon kokoamisen yhteen paikkaan. 

Yritystäsi edustava toteutus

Verkkokaupan ilme kulkee käsikädessä yrityksesi ilmeen kanssa ja edustaa sitä asiakkaillesi. Käytettävyydestä ei tingitä, vaan verkkokauppa on sekä toimiva että miellyttävä katsoa ja käyttää myös mobiilissa. Halutessasi suunnittelemme sinulle myös kokonaan uuden yritysilmeen verkkokauppaa varten.

Leasing rahoitustapana

Verkkokauppahankinta voi olla yritykselle hyödyllinen mutta myös hintava investointi. Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Verkkokaupan hyödyt asiakkaallesi

Vastaa asiakkaiden vaatimuksiin

Asiakkaiden vaatimukset nykyaikaiselle verkkokaupalle ovat kovat. Ratkaisumme pitävät huolen siitä, että verkkokaupan asiakaskokemus säilyy ostopolun eri vaiheissa ketteränä. Mobiilikäytettävyys ja hakukoneystävällisyys on otettu huomioon tuotteidemme teknisessä toteutuksessa.

Asiakaskohtainen hinnoittelu

Hinnoittelu ja mahdolliset alennukset voidaan asettaa koskemaan tarvittaessa tiettyä asiakasryhmää tai yksittäistä asiakasta. Yritysten välisessä kaupankäynnissä sovitut hinnat voivat vaihdella laajastikin yritysten välillä. Mahdollistamalla asiakaskohtainen hinnoittelu, voidaan palvella jokaista asiakasta henkilökohtaisemmin.

Tukee kaikkia laitteita

Tänä päivänä myös yrityskauppoja tehdään entistä enemmän mobiilissa. Myös yritykseen sekä sen tuotteisiin ja palveluihin tutustuminen, on asiakkaalle useasti kaikista kätevintä juurikin mobiilissa. Verkkokauppa joka toimii mutkatta niin tabletilla, puhelimella kuin tietokoneellakin on välttämätön ominaisuus verkossa tapahtuvassa kaupankäynnissä. 

Tutustu tarkemmin

B2B-verkkokaupan ominaisuudet

B2B-verkkokauppa on yksi tehokkaimmista työvälineistäsi kauppaan yritysasiakkaiden kanssa. Me atFlow'lla rakennamme sinulle verkkokaupan kaikkien toiveidesi mukaisesti, jotta voimme maksimoida liiketoimintasi tulokset myös verkossa. Verkkokauppa-alustamme visuaalisesti selkeä käyttöliittymä, helppokäyttöisyys ja toimivuutta tehostavat integraatiot takaavat sinulle parhaimman lopputuloksen.

Lisäksi verkkokaupan käyttöönotto, ylläpito ja jatkokehitys on ketterää ja meidän puolestamme turvattu. Erityisen suurta kiitosta verkkokauppamme on saanut etenkin sen helposta sisällönhallinnasta sekä monipuolisista ja laajoista muokkausmahdollisuuksista ja asetuksista. 

  • Mahdollisuus asiakas- ja asiakasryhmäkohtaiseen hinnoitteluun, alennusten tarjoamiseen, toimitukseen ja maksutapoihin
  • Monipuoliset toimitus- ja laskutustiedot yhdistettävissä asiakkaille, jolloin tilaaminen verkkokauppasi kautta on vaivatonta
  • Asiakkaat pystyvät halutessaan tilaamaan uudelleen vanhan tilauksen
  • Käytössäsi on tehokas raportointityökalu ja tilaustenhallinta, jonka kautta voit seurata tilauksien kokonaismyyntiä, tilauksien määrää ja ostosten keskimääräistä summaa
  • Toimii itsepalveluportaalina asiakkaalle omien tilausten seuraamiseen sekä laskutustietojen ja toimitusosoitteiden ylläpitoon
  • Mahdollisuus valita omaan toimintaan sopiva verkkokauppajärjestelmä: katalogiverkkokauppa (ei hintoja näkyvissä, jolloin tilaaminen ohjataan yhteydenottoon), tarjouskoriverkkokauppa (asiakas pyytää tarjouksen valituista tuotteista) tai normaali B2B-verkkokauppa (asiakas pystyy tilaamaan tuotteet) tai kaikkien näiden yhdistelmä
  • Asiakkaalle tarjotaan aina ajankohtainen tieto tuotteista, hinnoista ja varastosaldoista
  • Verkkokauppa mahdollistaa myös erilaisten rahtitaulukoiden käytön, jolloin rahtihinta voidaan määritellä esimerkiksi painon tai kappalemäärän mukaan jopa tuotetasolla
  • Halutessasi voit tulla kehityspalvelumme asiakkaaksi, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia verkkokauppasi teknisestä ajantasaisuudesta, päivityksistä tai kehityksestä, vaan me hoidamme sen puolestasi
  • Mikäli verkkokauppa-alustastamme ei löydy valmiina tarvitsemaasi toiminnallisuutta, me luomme sellaisen sinulle

Blogi: Digiliiketoiminnan aakkoset

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Jutellaanko lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme sinulle mahdollisimman pian