Yhteistyössä on voimaa - etenkin matkailutoimijoille

Matkailuportaali yritysryhmälle

Onko tavoitteenasi lisätä matkailijoiden virtaa ja matkapalveluiden tunnettuutta yhdessä muiden alueen matkailutoimijoiden kanssa? Matkailuportaali tuo yhteen useita eri matkailutoimijoita ja palvelee asiakkaita yhden verkkopalvelun alla. Portaalisssa voitte tarjota monipuolisesti majoitusta, ravintola- ja ohjelmapalveluita sekä aktiviteetteja, joiden varaaminen onnistuu parilla klikkauksella. Lisäksi voitte esittää tietoa alueen muista matkailijoita kiinnostavista tärpeistä, kuten tapahtumista ja nähtävyyksistä.

Yhteinen verkkopalvelu on etu niin myynnin lisäämisen ja kustannustehokkuuden kuin matkailumarkkinoinnin ja näkyvyyden näkökulmasta. Yhdessä tekeminen on voimavara, jota yritysten kannattaa hyödyntää aina kuin mahdollista. Tutustu matkailuportaaliimme ja mikäli haluat lisätietoa tai jättää tarjouspyynnön, ota meihin yhteyttä!


divider-element

Hyödyt yritysryhmälle

Yhteiset hankinnat - jaettu ilo

Yhteinen useamman yrityksen matkailuportaali auttaa yhteisissä hankinnoissa ja kehityksessä; niin kustannuksissa kuin uuden oppimisessa ja tuen saamisessa. Yhdessä markkinointiin ja verkkopalveluun panostaminen voi moninkertaistaa niistä saatavat hyödyt.

Kaikki palvelut yhdessä paikassa

Useiden alueella toimivien yrityksien erilaiset palvelut kaikki saman verkkopalvelun alla. Erilaiset palvelut tukevat toisiaan ja tämä voi olla hyvä myyntivaltti alueella matkaileville. Näin heitä pystytään palvelemaan kokonaisvaltaisesti useiden yrityksien toimesta. 

Joustavuutta tarpeisiinne

Verkkokauppa rakennetaan juuri yritysryhmänne tarpeiden mukaan ja sitä voidaan kasvattaa yrityksienne toiminnan mukaisesti. Matkailun verkkokauppa mahdollistaa tarpeidenne mukaisen hinnoittelun ja tarjoaa myös joustavat mahdollisuudet kapasiteetin hallintaan.

Leasing rahoitustapana

Verkkopalvelun hankinta voi olla yritykselle hyödyllinen mutta myös hintava investointi. Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Hyödyt asiakkaillenne

Kansainvälisesti saavutettavissa

Matkailun verkkokaupan avulla nostatte majoituspalvelunne kansainväliselle tasolle palvelemalla asiakkaitanne heidän omalla kielellään. Eri kieliversioiden lisääminen verkkokauppa-alustaan varmistaa yksilöllisen käyttäjäkokemuksen asiakaspalvelusta. Palvelunne ostetaan turvallisesta ja edustavasta verkkokaupasta, mikä helpottaa ulkomaista palvelun ostajaa päätöksessään.

Hyvä ostokokemus

Tänä päivänä asiakkaiden vaatimukset ostokokemukselle ovat kovat. Ratkaisumme pitävät huolen siitä, että asiakkaan ostopolun eri vaiheet sujuvat ketterästi. Mobiilikäytettävyys ja hakukoneystävällisyys on otettu huomioon tuotteidemme teknisessä toteutuksessa, jolloin olette löydettävissä kun palveluitanne etsitään. Lisäksi palvelunne ovat ostettavissa vuorokauden jokaisena hetkenä, sillä verkkokauppa hoitaa myyntiprosessin puolestanne.

Monipuoliset maksutavat ja varaaminen

Palveluiden varaaminen on mahdollista ostamalla suoraan sivulta tai esittämällä tarjouspyyntö. Yrittäjänä voit valita haluatko liittää verkkokauppaasi maksuominaisuudet asiakkaan helpomman ostoprosessin takaamiseksi, vai hyödyntää perinteistä tarjouspyyntö- ja laskumenettelyä. Joka tapauksessa, maksamiseen löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja, sopimaan jokaiselle asiakkaalle.

Tutustu tarkemmin

Matkailuportaalin ominaisuudet

Matkailuportaalin avulla ryhmänne yrityksiä voi yhdistää voimavaransa yhteisen hyvän ja liiketoiminnan kehityksen vuoksi. Matkailuportaali tarjoaa monipuoliset räätälöintimahdollisuudet niin visuaalisessa mielessä kuin sisällöltään. Erilaiset tuotteet ja palvelut on otettu huomioon niiden erilaisten ominaisuuksien puolesta. Varauksen muotoa ja hinnoittelulogiikkaa on mahdollista muokata tarvitsemalla tavalla ja tuotteista tai palveluista esitettävät tiedot voidaan tuoda esille selkeästi riippumatta siitä onko kyseessä aktiviteetti vai majoitus. 

Laadukkaan hallintajärjestelmän avulla hallitaan tilauksia ja varauksia, tuotteita, saatavuuksia sekä laskutusta. Toimivat hallinnan ominaisuudet varmistavat asiakkaiden palvelemisen sulavuuden. Matkailuportaali kehittyy ja kasvaa yritysryhmänne mukana ja sitä voidaan tarvittaessa aina parantaa lisäosilla.

  • Valmius matkailuyrityksien tärkeimpiin integraatioihin, kuten Smoobu-varausjärjestelmään
  • Tarjoa kattavasti ja selkeästi tietoa asiakkaillesi, lisätietoja voi tiedustella lomakkeiden kautta
  • Suosituimpien maksutapojen integraatiot, joiden kautta osto onnistuu myös ulkomailta
  • Nopea tuotehallinta ja massatoiminnot
  • Yksityiskohtaiset tuotekortit ja selkeä tuote- sekä palvelulistaus
  • Varauskalenteri ja mahdollisuus varausmuodon määrittelyyn: varaako asiakas palvelusi öiden, päivien, vuorokausien vai tuntien mukaan
  • Visuaalinen ja edustava ulkoasu, joka voidaan viimeistellä myös videoilla
  • Laajat hinnoittelun määritysmahdollisuudet
  • Arkea helpottavat automaatiot ja toiminnot: vapauta aikaasi manuaalisesti tehtävistä oheistoiminnoista

Blogi: Digiliiketoiminnan aakkoset

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Pyydä demoa tai jätä yhteydenottopyyntö!

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme