Tarjoa yrityksesi matkapalvelut ja elämykset verkossa

Matkailun verkkokauppa-alusta

Hei matkailualan yrittäjä! Haluatko tehostaa toimintaasi, lisätä tunnettuuttasi matkailijoiden kohdelistalla ja kasvattaa samalla matkaulupalvelusi myyntiä?

Matkailun verkkokauppa auttaa sinua tavoittamaan niin kansainväliset kuin kotimaiset asiakkaasi, helpottaa matkailuyrittäjän arkeasi nopeuttamalla kokonaisuuden hallinnointia sekä tarjoaa asiakkaillesi helpon ja hyvän muistijäljen jättävän ostokokemuksen. Majoituspalveluiden löytäminen ja varaaminen verkossa tukee asiakaspalvelua ja rohkaisee asiakkaitasi varaamaan palveluitasi matalan kynnyksen ansiosta.

Lue lisää matkailun verkkokauppa-alustasta ja ota meihin yhteyttä, jos kaipaat avuksesi Matkailun verkkokauppaa!


divider-element

Hyödyt yrityksellesi

Älykkäät toiminnot käytössäsi

Matkailun verkkokauppa-alustasta löytyy laajat integraatiot muun muassa maksuliikenteeseen sekä useimpiin tunnettuihin matkailupalveluiden hakupalveluihin. Älykkäästi toimivat integraatiot tehostavat kaupankäyntiäsi ja helpottavat asiakkaasi ostopolkua.

Mukautuu yrityksesi toimintaan

Matkailun verkkokauppa-alusta mukautuu yrityksesi toimintaan ja kasvaa yhdessä sen mukana. Verkkokauppaan tarjolla olevat lisäpalvelut mahdollistavat verkkokaupan kasvamisen entistä tehokkaammaksi kanavaksi myynnille.

Toimivat hallinnan ratkaisut

Hallitse helposti niin tilauksia, saatavuuksia, tuotteita, varauksia kuin laskuja. Yhtenäinen ja toimiva hallintajärjestelmä helpottaa arkeasi yrittäjänä ja parantaa myös osaltaan asiakkaasi ostokokemusta, sekä sitä seuraavaa palvelukokemusta.

Leasing rahoitustapana

Verkkosivuhankinta voi olla yritykselle hyödyllinen mutta myös hintava investointi. Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Hyödyt asiakkaallesi

Miellyttävä selata ja käyttää

Matkailun verkkokaupan sivustorakenne on toteutettu niin, että se on selkeä, yksinkertainen ja helppokäyttöinen mutta tarjoaa silti asiakkaalle tarvittavan määrän tietoa. Useissa verkkokaupparatkaisuissa informaatio esitetään joko selkeästi tai kattavasti, mutta matkailun verkkokaupassa kummastakaan ei tarvitse tinkiä.

Monipuolinen palvelutarjonta

Matkailun verkkokauppa-alusta mahdollistaa myös ulkopuolisten toimijoiden palveluiden esittelyn verkkokaupassa. Näin voit tarjota asiakkaillesi monipuolisesti niin majoitus- kuin elämyspalveluitakin, vaikka ne eivät kaikki oman yrityksesi toimintaan kuuluisikaan. Asiakkaasi saa kokonaisen lomapaketin kokoon vain yhden verkkokaupan kautta.

Helpotettu palvelun varausprosessi

Ajanvarauskalenterin avulla asiakas voi nauttia helpotetun varausprosessin iloista. Varausprosessin helppouteen on panostettu varaamisen eri vaiheissa sekä ostamisen jälkeiseen menettelyyn liittyen. Automatisoidut ja näin myös nopeammat varausvahvistukset antavat asiakkaalle varmistuksen oston onnistumisesta.

Tutustu tarkemmin

Matkailun verkkokaupan ominaisuudet

Matkailun verkkokauppa-alustan avulla voit esitellä yrityksesi tuotteita ja palveluita entistä laajemmin ja puoleensa vetävämmin. Selkeät tuotelistaukset koostuvat tuotteista, joiden tuotekorteilta selviää kaikki oleellinen nopealla vilkaisulla. Saat käyttöösi älykkään hinnoittelun, jonka avulla voit muokata hintojen määräytymistä tuotteellesi järkevimmän hinnoittelutavan mukaisesti - matkailun verkkokauppa-alusta tarjoaa useita eri vaihtoehtoja hinnoitteluun. Ajanvarauskalenteri helpottaa asiakkaasi varausprosessia, kuten myös mahdollisuus ottaa tarvittaessa yhteyttä erilaisten saatavilla olevien lomakkeiden kautta. 

Lopputuloksena on visuaalisesti näyttävä ja yritystäsi edustava verkkokauppa, jonka tavoitteena on helpottaa niin sinun arkeasi yrittäjänä kuin asiakkaasi ostoprosessia. Tässä muutamia Matkailun verkkokaupan keskeisiä ominaisuuksia:

 • Integroitu Smoobu-varausjärjestelmään
 • Toimiva ja edustava kauppapaikka verkossa
 • Selkeät kohdelistaukset kohteidesi esittelemiseen ja tärkeimmät kohdetiedot esillä jo listauksessa
 • Nopeuttava ja helppokäyttöinen kohdehaku heti sivuston etusivulla, asiakkaasi ostoprosessin sujuvuutta takaamaan
 • Kätevä tilaustenhallintajärjestelmä käytössäsi
 • Älykäs hinnoittelu: voit muokata hintojen määräytymistä oman yrityksesi mallien mukaisesti ja toteuttaa kampanjointia
 • Verkkokauppasi on visuaalinen ja edustava esitys palvelustasi, se erottuu verkossa muista ja mahdollistaa hyvän näkyvyyden hakukoneissa
 • Kuvagalleria ja videoiden hyödyntämismahdollisuus auttavat tuomaan esiin parhaimmat puolet palvelustasi
 • Lisäpalveluna mahdollisuus uutiskirjeen tilausjärjestelmään
 • Ajanvarauskalenteri joka visualisoi ja helpottaa asiakkaan varausprosessia
 • Laajat lomakkeiden hyödyntämismahdollisuudet: voit käyttää lomakkeita asiakkaiden avuksi niin lisäpalveluiden tiedusteluun ja asiakaspalautteen keräämiseen
 • Tarvitsetko jotain erityisiä toimintoja tai ominaisuuksia? Me rakennamme käyttöösi toimivan ja tarpeidesi mukaisen kokonaisuuden

Blogi: Digiliiketoiminnan aakkoset

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Pyydä demoa tai jätä yhteydenottopyyntö!

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme