Välitys

Tee parempia digiratkaisuja asiakkaillesi!

Mistä oikein
on kysymys?

Haluatko atFlow'n palvelujen välittäjäksi? Onko sinulla yhteistyökumppaneita tai omaa asiakasrekisteriä, joille suosittelisit atFlow'n verkkopalveluita? Nyt voit saada hyvät lisäansiot pienellä vaivalla.

Onko sinulla tiedossa asiakkaita, jotka tarvitsevat toimivia verkkopalveluita kuten verkkosivut, verkkokaupan tai sähköisiä tiedonhallinnan ratkaisuja? Meiltä niitä saa, ja sinä saat välityspalkkion tekemästäsi välityksestä toteutuneiden kauppojen myötä. Ainoa asia mitä sinun tarvitsee tehdä on suositella meitä mahdolliselle asiakkaalle ja ottaa meihin yhteyttä.

Kaikki palvelumme ovat välitysmyynnin piirissä. Voit välittää kaikkia palveluitamme, maksettu provisio on sama palvelutyypistä riippumatta. Kysy tarkemmin miten toimia, mitä maksamme ja kuinka homma käytännössä toimii. Tutustu myös tarkemmin palveluihimme ja toteuttamiimme asiakasprojekteihin.

Kuinka välitys toimii?

01

Teemme
kanssasi provisiopohjaisen välityssopimuksen

02

Suosittele
atFlow'n palveluja potentiaalisille asiakkaille

03

Ota meihin
yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella 

04

AtFlow'n
myyjä kartoittaa kanssasi potentiaalisen asiakkaan tarpeet

05

AtFlow'n
myyjä ottaa yhteyttä potentiaaliseen asiakkaaseen

06

Toteutuneesta projektista
saat työn valmistumisen ja asiakkaan maksun jälkeen välityspalkkion.

Palveluitamme on mukava kaupata
ja myyntiin on hyviä argumentteja

Olemme tekninen toimittaja

Verkkopalvelumme perustuvat siihen, että sivustomme ovat laadukkaita. Toteutuksessa huomioimme hakukonenäkyvyyden ja käytettävyys suunnitellaan kaikki käyttäjäryhmät huomioon ottaen.

Asiakaskohtaiset räätälöinnit

Toteutamme tiedonhallintaan liittyviä ratkaisuja, integrointeja sekä asiakkaan omia ideoita. Näistä esimerkkeinä hajautettu sisällönhallinta, asiakaskohtainen työmaakirjanpito tai sivuston tietojen saaminen muista järjestelmistä omalle sivustolle.

Laaja kokemus eri toimialojen toteutuksista

Emme pysty neuvomaan asiakasta hänen liiketoiminnassaan, mutta osaamme toteuttaa verkkopalvelun, joka tukee mahdollisimman hyvin asiakkaan liiketoimintaa. 

Sivuston helppo päivitettävyys on meille tärkeää

Julkaisujärjestelmällämme toteutetut sivustot ovat helposti päivitettävät, ja asiakkaamme voivat päivittää sivustoja itse ilman koodaustaitoja tai –ohjelmia.

Kehitys

Otamme jatkuvasti asiakkailtamme vastaan uusia ideoita ja ajatuksia palvelun kehittämiseksi ja toteutamme ne. Käyttämämme verkkoalusta mahdollistaa sen, että verkkosivustolle saadaan jatkuvasti uusia toimintoja.

Luotettava kumppani

Olemme avoin ja rehellinen kumppani. Teemme työmme ammattitaidolla, arvostaen omaa osaamistamme, mutta ennen kaikkea asiakkaitamme. 

"Hei, olemme kiinnostuneita aloittamaan yhteistyön kanssasi. Mikäli sinulla on tiedossa asiakkaita, jotka tarvitsevat toimivan verkkopalvelun, niin ota yhteyttä. Maksamme välityspalkkion vinkeistäsi aina toteutuneiden kauppojen myötä."

Pekka Rönkkönen

Toimitusjohtaja

Jäikö jokin mietityttämään ...

?

Sitoutuminen

?

Välityspalkkio

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kumppanuudesta?
Lähetä viesti tai soita ja kysy lisää

 

Kumppanuudet (ark. 9.00-17:00)
 

Lari Pesonen
Myynti & kumppanuudet
+358 50 306 6220
lari@atflow.fi

Joonas Karvinen
Myynti & kumppanuudet
+358 50 452 4757
joonas@atflow.fi

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön