Visitkouvola.fi

Palvelu
kohtaa matkailijan
Kouvolassa

Uudistunut VisitKouvola.fi toteutettiin yhteistyössä Kouvola Innovation Oy:n sekä brändi- ja mainostoimisto Nitro ID:n kanssa. Sivusto uudistettiin siten, että palvelun käyttäjät pystyvät eri näkökulmista ja tarpeista lähtien tutustumaan helposti alueen matkailupalveluihin.

Kymenlaaksonyt

Visitkouvola.fi - Saavutukset

Helppokäyttöisyys

Palvelun käyttäjät pystyvät tutustumaan alueen matkailupalveluihin eri näkökulmista ja tarpeista helposti. Tietoa voi hakea niin maantieteellisen alueen kuin erilaisten teemojen perusteella.

Parempi tiedonhallinta

Verkkopalvelu rakentuu kahdesta pääelementistä, CMS-järjestelmästä sekä tietovarastosta. Tietovaraston avulla rakennettiin hajautettu sisällönhallinta sekä tiedon ylläpito, jossa mm. matkailuyritykset pääsevät päivittämään itse omia tietojaan

Sisällön kohdennus

Sivusto jakaantuu kahteen osaan, matkailijasivustoon ja ammattilaissivustoon. Molemmilla sivuilla on oma päänavigaatio, sivukartta sekä sivupohjat. Sivustojen sisällöt ovat tarkoitettu kahdelle eri kohderyhmälle.

Tutustu myös näihin:

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön