Tukkutiimi.fi

Myyntiä
toimistoajan
ulkopuolellakin

Toteutimme joensuulaiselle Joen Tukkutiimi Oy:lle verkkokaupan entisten verkkosivujen tilalle. Yrityksen suurin syy muutokselle oli saada liiketoiminta vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Kustomoitujen mainostuotteiden ostajia palveleekin nykyään verkkokauppa osoitteessa:

alexsandra.fi

”AtFlow vastasi erittäin hyvin odotuksia, joita olimme asettaneet verkkokauppamme rakentamiselle. Meille asiakkaana, joka haluaa, että toimenpiteet tehdään mahdollisimman tehokkaasti ja nopeallakin aikataululla, oli atFlow oikea valinta.”

Lea Lamberg

Joen Tukkutiimi Oy

Tukkutiimi.fi - Saavutukset

Sähköinen tuotekatalogi

Jos asiakas ei heti löydä sivuilta haluamaansa tietoa, hän siirtyy kilpailijan sivulle. Verkkokaupan avulla tarjosimme asiakkaalle mahdollisuuden selkeään hinnoitteluun ja kattaviin tuote-esittelyihin, jolloin verkkokauppa toimii kuin sähköinen tuotekatalogi.

Helppo ostaminen

Helpotimme ostamista, sillä verkkokaupassa asiakas pystyy hoitamaan ostoprosessin itsenäisesti, eli ei enää tarjouspyyntöjen odottelua. Verkkokaupassa voi myös tarjota enemmän maksuvaihtoehtoja ja toimitustapoja.

Tietojen päivitettävyys

Sivut ovat helposti yrityksen itse päivitettävissä, jolloin tieto pysyy ajan tasalla. Verkkokauppa on myös kuin luotu tarjouksien ja kampanjoiden sekä sesonkituotteiden esille nostamiseen.

Tutustu myös näihin:

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön