Kymenlaaksonyt.fi

Mitä
Kymenlaaksossa
tapahtuu?

Toteutimme Cursor Oy:lle, Kouvolan kaupungille ja Kouvola Innovationille tapahtumasivuston Kymenlaaksonyt.fi, joka keskittää Kymenlaakson alueen tapahtumat yhteen paikkaan helposti selattavaksi kokonaisuudeksi.

Kymenlaaksonyt

"Hyvännäköinen ja helppokäyttöinen tapahtumasivusto houkuttelee tapahtumien hakijoita, mutta helpottaa myös tapahtumanjärjestäjiä tapahtumatietojen jakamisessa."

Tea Salonsaari

verkkotiedottaja

Kymenlaaksonyt.fi - Saavutukset

Kymenlaakson tapahtumasisällöt yhdestä paikasta

Verkkosivuston tavoitteena on paitsi auttaa matkailijoita ja asukkaita löytämään helposti koko Kymenlaakson tapahtumasisällöt yhdestä paikasta, niin myös helpottaa alueen tapahtumien markkinointia.

Automatisoitu jakelu muihin kanaviin

Kymenlaaksonyt.fi-sivusto on suunniteltu käytettävyys ja selkeys edellä. Tapahtumatiedot hallitaan keskitetysti Matkailun Tietoalustasta, josta tietoa voidaan jaella moniin eri palveluihin kymeenlaaksonyt.fi ohella.

Automatisoitu tiedon kerääminen

Mahdollistaa palveluun haluttujen tapahtumien, yritysten, palveluntuottajien, kuntien tietojen automatisoidun tiedon keräämisen (esim. yhteystiedot, tulevat tapahtumat, palautteet).

Tutustu myös näihin:

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön