Joensuunravirata.fi

Joensuun raviradan
tiedotuskanava

Joensuun raviradan uudistetulta sivustolta tapahtumien kaikki tiedot, kuten kuvat ja vihjeet, löytyvät nyt kätevästi yhden tapahtumasivun alta.

joensuunravirata.fi

"Halusimme tehdä perinteisestä kaavasta poikkeavat, erilaiset raviradan kotisivut, jotka palvelisivat laajasti asiakaskuntaamme. Arvostamme selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä niin asiakkaan kuin käyttäjienkin näkökulmasta. AtFlow’n kanssa saavutimme tavoitteemme ja palaute sivuistamme on ollut positiivista."

Marjo Kuosmanen

Joensuun Ravirata Oy

Joensuunravirata.fi - Saavutukset

Visuaalisuus

Huomio herätetään visuaalisella videolla, jonka yhteyteen ajankohtaiset tiedotteet, kuten tapahtumat ja uutiset voi laittaa näkyville. Video on asiakkaan helposti vaihdettavissa, jolloin sivusto saa nopeasti uutta ilmettä.

Käyttäjäystävällisyys

Kävijät löytävät haluamansa ravitapahtuman tapahtumatyypin mukaan. Tapahtumakortti kertoo kaiken oleellisen tiedon tapahtumasta, kuten ajankohdan, hinnaston ja ravivihjeet.

Helppo päivitettävyys

Asiakkaan on helppo tehdä tarvittavat muutokset ja päivitykset sivustolle itsenäisesti, esimerkiksi kuvien ja tekstin lisääminen sivuille onnistuu sivuston päältä ilman teknistä osaamista. Myös jatkokehitysmahdollisuudet on otettu huomioon sivuston suunnittelussa.

Tutustu myös näihin:

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön