Autoripatti.fi

Autoeeko
Asiakas
Auto-Eekoo
Projektista
Kokonaisvaltaista palvelua autokaupassa
Verkkosivusto

Rakensimme Etelä-Karjalan Osuuskaupan Autoeekoolle verkkopalvelun, jossa autoliike, rengaspalvelut ja autokorjaamo löytyvät kaikki yhdestä osoitteesta. Sivuston uudistamisen lähtökohtana oli yhdistää Auto-Eekoo Lappeenranta ja Imatra sekä Autotalo Ripatti samaan verkkopalveluun. Verkkopalveluun kuuluu mm. huollon ajanvaraus, vaihtoautojen haku ja uusien autojen koeajojen varaus. Verkkopalvelu tehtiin visuaalisesti näyttäväksi ja loppukäyttäjälle helpoksi käyttää eri päätelaitteissa ja se toteutettiin atFlow'n omalle Tietoalustalle.

Saavutukset

Ajanvaraus

Asiakas voi varata ajan Eekoo-autokauppojen huoltokorjaamoon tai tilata esittelyauton koeajettavaksi suoraan kotiovelle.

Vertailukori

Sivustolla pääsee vertailemaan valittuja ajoneuvoja vertailukorin avulla – vertailua voi tehdä muun muassa hinnan, vuosimallin ja kulutuksen perusteella. Kattavat tuotelistaukset vaihtoautoista ja uutuuksista ovat selattavissa näppärästi kattavan hakutoiminnon avulla.

Päivitettävyys

Autotiedot tulevat Netwheelsiltä ja ne on helppo muotoilla ja jatkojalostaa haluttuun muotoon.

"AtFlow toteutti Eekoon autokaupoille uuden ja nykyaikaisen verkkopalvelun, jossa aikaisemmat verkkosivustot sulautettiin yhdeksi, asiakkaitamme paremmin palvelevaksi kokonaisuudeksi. Iso kiitos haastavan työn onnistuneesta suorituksesta ja lämpimät suosittelut!"
Lauri Putila
Eekoon autokaupat
Autoeekoo.fi logo

Tutustu myös blogikirjoituksiimme

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Myyntipäällikkö