T_PLACEHOLDER_IMAGE

Eirene on vuonna 1982 perustettu moderni, kansainvälistä huippumuotia myyvä naisten vaateliike, joka palvelee asiakkaitaan verkkokaupan lisäksi myös Lappeenrannassa sijaitsevassa kivijalkaliikkeessä. Eirene tarjoaa vaatteita ja asusteita eri hintaluokin, edullisista laatutuotteista alkaen premium-valikoimaan. Yritys tarjoaa asiakkailleen myös henkilökohtaista stailauspalvelua.

 

Haaste: Muodonmuutos verkkosivuista verkkokauppaan

Projektin lähtökohtana oli uudistaa Eirenen sivustot palvelemaan nykyisiä asiakkaita paremmin verkossa sekä tavoittamaan täysin uusia asiakasryhmiä Suomen lisäksi myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. Toiveena oli saada tuotua myös yrityksen monipuoliset muotipalvelut ja laadukkaat brändituotteet helpommin saataville.

 

Toteutus: Kansainvälinen verkkokauppa vie Eirenen kaupankäynnin uudelle aikakaudelle


Asiakkaiden parempi saavutettavuus 

Verkkokaupan julkaisun myötä tuotteiden myynti ja asiakkaiden saavutettavuus on tehostunut huomattavasti sekä Suomessa että kansainvälisesti. Verkkokauppa palvekeekin laajaa asiakaskuntaa suomen, englannin ja venäjän kieliversioiden ansiosta.

 

Selkeä ja esteettinen ulkoasu

Vanhaksi jääneet sivut päivitettiin tähän päivään myös visuaaliselta ilmeeltään, mikä vahvistaa laadukasta ja luotettavaa mielikuvaa yrityksestä. Eirenen verkkokaupan brändisivustoja on myös laajennettu, joka luo selkeyttä ja houkuttelevuutta asiakkaille. Eirenen verkkokaupan ilme on toteutettu atFlow'n uudella Pegasus-ulkoasulla. 

 

Yrittäjää korostava, brändien laatua ja palveluiden monimuotoisuutta vahvistava verkkokauppa

Verkkokauppaan on luotu “Olga suosittelee” sekä “#eirenegallery” -sivut, jotka luovat kuvaa inspiroivasta sekä asiantuntevasta yrityksestä. Verkkokauppa onnistuu korostaman erityisesti yrittäjän, Olgan asiantuntevuutta ja palveluiden luotettavuutta. Lisäksi yrityksen palvelut on tuotu paremmin esille ja uusi verkkokauppa mahdollistaa inspiroivan sisällön luomisen. Sivustolle voi luoda aiempaa laajemmin artikkeleita esimerkiksi liittämällä niihin haluttuja tuotteita, videoita, kuvia ja muita tiedostoja. 

 

Markkinoinnin automaatiot

Eirenen verkkokauppa on integroitu Klaviyoon, joka tekee sähköpostimarkkinoinnista ja asiakkuuksien huolenpidosta entistä helpompaa. Jatkossa Eirenen voi tehdä kampanjointia tarkemmin dynaamisten vastaanottajalistojen avulla, rakentaa automaattisia sähköpostiviestejä ja ilmoituksia sekä seurata sähköpostimarkkinoinnin tehokkuutta ja verkkokaupan ostotapahtumia. 

 

Tulokset: Eirene tarjoaa kansainvälistä huippumuotia kansaivälisessä verkkokaupassa

Uuden verkkokaupan ansiosta Eirene pystyy kehittämään liiketoimintaansa jatkossa yhä paremmin samalla, kun verkko-ostamisesta on tehty mahdollisimman helppoa sekä kotimaan että ulkomaan asiakkaille. Verkkokaupan laatumielikuvaa tukeva visuaalinen ilme herättelee omalta osaltaan asiakkaita shoppailemaan ja viettämään aikaa siellä kuin kivijalkaliikkeessä konsanaan.

Projekti on ollut sekä asiakkaallemme että meille hieno mahdollisuus kehittää uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia, ja yhteistyömme jatkuu yhä. Eirenen verkkokauppaa tullaan kehittämään jatkossa useiden toiminnallisuuksien osalta. Näitä ovat muun muassa uudet listaukset tuotekortille, mittataulukko sekä Dataflow Campaign Manager, jonka avulla tulevat kampanjat voidaan ajastaa koko vuodelle.

Näin varmistamme, että Eirene saa hyödynnettyä mahdollisimman hyvin verkkokaupan tuomia mahdollisuuksia kasvattaa myyntiä, tavoittaa uusia asiakkuuksia sekä varautua hyvissä ajoin tärkeisiin sesonkiin ja kauppapäiviin.