Naaranlahti.fi

Projektista

Matkan suunnittelu ja varaaminen yhdellä verkkovarausjärjestelmällä tuo tehoa matkailutilan arkeen

Verkkosivusto

Matkailutila Naaranlahti on punkaharjulainen perheyritys, joka on jo vuodesta 1964 alkaen ollut matkailijoiden suosima kohtaamispaikka kirkasvetisen Puruveden rannalla. Naaranlahti tarjoaa vierailleen rauhallista mökki- ja huonemajoitusta luonnon keskellä, veden äärellä. Kauniissa maisemissa sijaitseva matkailutila kutsuu niin kotimaan kuin ulkomaan vieraita rentoon loman viettoon tai nauttimaan alueen ulkoilu-, aktiviteetti- ja tapahtumamahdollisuuksista. Yhteistyö atFlow’n kanssa alkoi jo vuonna 2019 hankkeen merkeissä.

 

Haaste: Unelma tasaisesti täyttyvästä varauskalenterista

Matkailualalla kilpailu on kovaa. Erilaisia ja eritasoisia palveluntarjoajia on paljon, joten matkailija joutuu harvemmin etsimään unelmiensa kohdetta. Alan toimijoille luo oma haasteensa myös tasaisen asiakasvirran saaminen vuoden ympäri - matkailussa kuumat lomasesongit viilenevät kylmiin kausiin miltei silmänräpäyksessä. 

Myös Naaranlahden kaltaisille menestyville matkailuyrityksille haaste on tuttu: kuinka kehittää ja markkinoida palveluita niin, että ne menestyvät kovassa kilpailussa asiakkaista? Keväällä 2020 alkanut korona-pandemia loi vain lisähaasteita asiakkaiden tavoittamiselle ja majoituskalenterin täyttämiselle. Yhteistyömme alkaessa päämäärä oli selkeä: helpottaa ja kehittää Naaranlahden liiketoimintaa verkkopalvelun muodossa.

 

Ratkaisu: Varauskorissa suuret ja pienet elämykset

Matkailutila Naaranlahti otti käyttöönsä Matkailun Verkkokaupan, jonka kautta majoituksen ja aktiviteettien varaaminen onnistuu milloin tahansa. Muutamia tärkeimpiä ominaisuuksia verkkokaupassa ovat muun muassa: 

  • Selkeä sivurakenne, jossa jokaisella aihealueella on oma alasivunsa. Kaikki tieto löytyy näin nopeammin 
  • Majoitushaku majoitus-alasivulla, jonka avulla matkailija löytää helposti vapaana olevat vaihtoehdot oman matkustusajankohtansa ja tarpeidensa perusteella 
  • Sivuston nopeus ja mukautuvuus kaikille päätelaitteille
  • Tärkeimmät yhteystiedot ja linkit löytyvät heti sivuston ylälaidasta, jolloin navigointi helpottuu 
  • Varauskori näppärään varauksen tekemiseen 24/7 ilman muun yhteydenoton tarvetta

 

Tulokset: Matkailun Verkkokauppa kutsuu viettämään aikaa Puruveden äärellä

Varausominaisuudella varustettu verkkosivu on nyt entistä vahvemmassa roolissa Naaranlahdella, sillä se helpottaa ja nopeuttaa asiakkaan varausprosessia. Lisäksi asiakas voi suunnitella matkansa paremmin ja kynnys varauksen tekemiseen on matalampi, sillä sen voi tehdä silloin, kun ostohousut ovat vielä jalassa! Automaatiolla höystetty varausprosessi helpottaa myös yritystä, sillä se vähentää manuaalisesti tehtävän työn tarvetta.  

Nykyaikainen, toimiva ja sisällöiltään houkutteleva sivusto löytyy myös paremmin verkosta, jolloin yritys tavoittaa paremmin kohderyhmän, eli luonnosta kiinnostuneet matkailijat.

Kiinnostuitko tarinasta tai haluatko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä

Tutustu myös blogikirjoituksiimme

05.04.2022

Opas hakukoneoptimointiin

Hakukoneoptimoinnilla kasvatat näkyvyyttä verkossa ilman maksullista mainontaa. Hakukoneoptimointi sopiikin kaikille...
17.03.2022

Opas verkkokaupan perustamiseen

Tähtäimessä verkkokaupan perustaminen? Kokosimme sinulle maksuttoman oppaan, jossa kerromme mitä kannattaa ottaa...
18.02.2022

Opas sähköpostimarkkinointiin

Pohditko, kuinka kasvattaa verkkokaupan myyntiä? Esittelemme sinulle sähköpostiautomaatioiden mahdollisuuksia ja...

Pyydä demoa tai jätä yhteydenottopyyntö!

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme