Aksytammat.fi

Asiakas
Äksyt Ämmät Oy
Projektista
Opastettuja retkiä, elämyksiä ja ryhmämatkoja verkkokaupasta
Verkkosivusto

Äksyt Ämmät Oy on Nurmeksessa sijaitseva matkatoimisto, matkanjärjestäjä ja ohjelmapalveluyritys. Toteutimme Äksyille Ämmille hyvännäköisen ja monipuolisen matkailun verkkokaupan omalla Dataflow Travel-alustallamme. Verkkokauppa tarjoaa majoitusta, ryhmäaktiviteetteja, lippuja tapahtumiin sekä ruokamatkoja ja ruokailuja. Verkkokaupan ominaisuuksiin kuuluu muun muassa kohdekortit, varauskalenteri ja ostoskoritoiminnot ostamisen helpottamiseksi.

Saavutukset

Asiakkaamme tarpeena oli saada uutta liiketoimintaa ja myyntiä kasvattava työkalu, ja josta löytyisi kätevästi yrityksen koko tuotetarjonta ja katalogi. Yhteistyömme lopputuloksena asiakas sai itselleen visuaalisesti näyttävän ja laadukkaan verkkokaupan tukemaan heidän liiketoimintaansa:

  • Mahdollisuus hakea: monipuolisten suodattimien avulla matkailija löytää hänelle sopivat ja kiinnostavat aktiviteetit laajasta valikoimasta.
  • Mahdollisuus suunnitella: matkan voi suunnitella valmiista paketeista tai koota itselleen sopivan kokonaisuuden yksittäisistä aktiviteeteista.
  • Mahdollisuus varata: matkailija voi varata ja maksaa haluamansa aktiviteetit suoraan verkkosivustolta ilman erillistä yhteydenottoa.

Tutustu myös blogikirjoituksiimme

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Myyntipäällikkö