Masterkodit.fi

Kategoria
Projektista

Rakkaudella rakennetut kodit löytävät omistajansa helpommin verkkosivujen ansiosta

Verkkosivusto

Vuonna 2015 perustettu Master Kodit rakentaa vuosittain yli 200 kotia ympäri Suomen. Vuosikymmenten kokemus rakennusalalta ja ymmärrys asiakkaan toveista ovat perusta, jotka tekevät yrityksen rakentamista kodeista viihtyisiä, niin nykyisiä kuin tulevia tarpeita täyttäviä koteja myös taloudellisesti. Yritys on osa vuonna 1990 perustettua Master Yhtiöt -konsernia. Master Kodit pyysi meidät myyntiä ja markkinointia vauhdittavien verkkosivujen rakentamiseen.

 

Haaste: Toive modernista myynti- ja markkinointikanavasta

Asiakkaamme toive uusilta verkkosivuilta oli selkeä; sen tulisi tukea myyntiä ja markkinointia, mikä vapauttaisi tärkeitä resursseja ja osaamista muiden tähdellisten töiden tekoon ja uusien kohteiden esittelyyn. Menestymisen ja jatkuvan kasvun kannalta liiketoimintaa tukevat verkkosivut ovat tärkeässä asemassa, joten tavoitteeksi asetettiin verkkopalvelun rakentaminen, mikä auttaa yritystä välittämään koteja ja palvelemaan asiakasta joustavasti.

 

Ratkaisu: Nykyiset ja tulevat tarpeet huomioivat kotisivut

Päädyimme yhdessä asiakkaan kanssa toteuttamaan verkkosivut Dataflow-verkkosivualustalle, joka Master Kotien rakentamien kotien lailla huomioi yrityksen asiakkaiden nykyiset ja tulevat tarpeet. Master Kodit voi nyt esitellä rakentamiaan kohteita uljaasti visuaalisella verkkosivustolla. Sivustolta löytyy myös kätevät lomakkeet yhteydenottoon, rekrytointiin ja asunnon varaamiseen.

 

Tulokset: Kodit löytävät omistajansa helposti

Uudet verkkosivut auttavat Master Koteja parantamaan myyntiään ohjaamalla asiakkaan varaamaan kodin avaimet suoraan yritykseltä. Samalla kohteiden markkinointi on helpottunut ja. Jatkossa myös uusien osaajien rekrytointi onnistuu kätevästi hyvää työnantajamielikuvaa tukevien sivujen ansiosta, mikä omalta osaltaan rakentaa yritykselle tietä jatkuvaan kasvuun ja kehittymiseen.

Tutustu myös blogikirjoituksiimme

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Pyydä demoa tai jätä yhteydenottopyyntö!

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme