Toasted.fi

toasted näyttökuva
Asiakas
Toasted
Projektista
Maukkaat toastit suoraan grillistä tapahtumaasi
Verkkosivusto
Kategoria

Asiakas

Loimme joensuulaiselle uudelle yrittäjäkaksikolle edustavan ja mieleenpainuvan verkkosivuston, jossa tuotetta tuodaan esille etusivulla näkyvän suuren kuvan avulla. Sivulta löytyvän hinta-arviolomakkeen ansiosta asiakkaiden on helppo valita tilaisuuksiinsa Toastedilta juuri oikeanlaiset ruoka- ja juomatarjoilut.

 

 

 

 

Meillä oli selkeä visio ja korkeat tavoitteet nettisivumme suhteen ja atFlow'n kanssa sivuja suunnitellessa visio välittyi helposti heille ja sivut ylittivät odotuksemme. Halusimme sivullemme toiminnallisen esimerkkihintalaskurin, mutta emme kerenneet suunnittelemaan sitä itse paljoa. Annoimme idean keskeneräisenä atFlow'n porukalle ja he hoitivat ohjelmoinnin juuri sellaiseksi, kuten sen ajattelimmekin. Projekti ei vaatinut meiltä yhtään enempää osallistumista, kuin mitä itse halusimme ja toiveitamme kuunneltiin kattavasti koko prosessin ajan.
Eino Lehmusoksa

Tutustu myös blogikirjoituksiimme

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Myyntipäällikkö