Pk.mhy.fi

mhy näyttökuva
Asiakas
Pohjois-Karjalan Metsänhoitoyhdistys
Projektista
Metsänomistajien oma verkkokauppa 
Verkkosivusto

Asiakas

Pohjois-Karjalan Metsänhoitoyhdistys lähti uudistamaan puun myyntiä rohkeasti metsänomistajien omalla verkkokaupalla. Autoimme puuntuottajia siirtymään sähköiseen kaupankäyntiin oman Dataflow eCommerce verkkokauppa-alustamme avulla. 

Toteutus

Verkkokaupan rakentamisen lisäksi autoimme metsänhoitoyhdistystä verkkokaupan lanseerausvaiheessa, jotta metsänomistajat voivat ostaa ja tilata metsäomaisuuden hoitoon liittyviä palveluja. Tavoitteemme oli saada verkkokauppa ja sen hyödyt yhdistyksen noin 13 000 jäsenen sekä muiden metsänomistajien tietoon, jotta nämä tutustuisivat ja hyödyntäisivät palvelua. Lanseerauksessa hyödynnettiin verkkokauppapalvelun valtakunnallista uutuusarvoa ja uuden palvelun verkkonäkyvyyttä tuettiin hakukoneanalyysillä ja -sanakartoituksella, hakukoneoptimoinnilla sekä remarketing- ja hakusanakampanjalla.

Tulokset

  • Liiketoiminta ajan tasalle: Bioteollisuuden puun kysyntä ja puuntuottajien puun tarjonta saadaan kohtaamaan yhteisellä sähköisellä kauppapaikalla, jolloin itse osto- ja myyntiprosessikin tehostuu.
  • Yhteismyynti: Mahdollisuus yhteismyyntiin verkkokaupassa (eri toimittajien puuta samassa tilauksessa) tehostaa kaupankäyntiä niin tuottajalle kuin ostajalle.
  • Mielikuvan parantaminen: Verkkokauppa parantaa mielikuvaa metsänhoitoyhdistyksestä modernina ja dynaamisena toimijana.
”Pohjois-Karjalan Metsänhoitoyhdistys on jo uudistunut rohkeasti. AtFlow'n tarjoama verkkokaupparatkaisu täyttää puuntuottajien kaupankäynnin vaatimukset.”
Sakari Tikka
Erityisasiantuntija Pohjois-Karjalan Metsänhoitoyhdistys
Mhy P-K logo

Tutustu myös blogikirjoituksiimme

26.05.2020

Yrittäjän viisi ohjenuoraa verkkokaupan perustamiseen

Jos olet suunnittelemassa verkkokaupan perustamista, niin nappaathan tässä blogikirjoituksessa jaetut ohjeet korvan taakse!
31.03.2020

Mitä yrityksesi digitaalinen mökkitie kertoo tarjoamastasi palvelusta?

Millaisessa kunnossa on matkailuyrityksesi virtuaalinen mökkitie? Onko saapuminen matkailupalveluidesi luokse...
25.03.2020

Viikko etätyöskentelyä takana. Mitä olemme oppineet?

Kun maailma on pysähtynyt raiteilleen, ja toimiston tohina on siirtynyt kotikonttorien kuhinaan, tulee väistämättäkin...

Jutellaanko lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme sinulle mahdollisimman pian