Uutta kasvua verkkokaupasta

Verkkokauppa kaiken kokoisille yrityksille

Dataflow eCommerce-verkkokauppa soveltuu hyvin niin kohdennettuun kuin laajempaakin asiakaskuntaa tavoittelevaan verkkokauppaan. Verkkokauppamme skaalautuu niin tuotemäärän, kieliversioiden, valuuttojen, toimitusmaiden, toimitustapojen kuin maksutapojenkin suhteen, pienestä suureen.

Tämä on tekniikkalaji

Dataflow eCommerce on suunniteltu ajatellen yhtälailla verkkokauppiaan arkea, loppukäyttäjää kuin hakukoneitakin, mahdollistaen sähköiselle liiketoiminnalle sujuvat puitteet tekniikan ja alustaratkaisun puolesta.

Myös WooCommerce-verkkokaupat onnistuvat!

Rajapinnat rules

Tavarantoimittaja- ja kassajärjestelmärajapinnat helpottavat merkittävästi verkkokauppiaan arkea vähentäen tuotetietojen ja tilausten käsittelyn työtä huomattavasti. Dataflow eCommerce mahdollistaa logistiikan integraatiot, jotka tuovat niin kotimaiset kuin kansainväliset toimitustavat ja sitä kautta laajan asiakaspotentiaalin verkkokauppaasi.

Kaupan päälle hyviä vinkkejä

Uusille verkkokauppiaille olemme tukena perustamassa uutta liiketoiminnan muotoa, neuvomassa verkkokauppaan liittyvissä prosesseissa, auttamassa kipupisteissä ja myöhemmin myös kehittämässä verkkokauppaa kohti kasvavia tavoitteitaan. Menestyvä verkkokauppias on myös meidän etumme!

Jokikone Oy

Jokikone on yksi Suomen suurimmista vapaa-ajan konekaupoista. Jokikone verkkokauppa on avattu palvelemaan niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia asiakkaita - erityisesti venäläisiä.

Näyttöjä osaamisestamme

Katso, millaisia verkkopalveluita olemme toteuttaneet eri toimialoille ja miten olemme niissä onnistuneet.