Menestyminen vaatii enemmän

Digimarkkinoinnin lisäpalvelumme mahdollistavat sen,
että löydyt helpommin, mainostat paremmin ja myyt tehokkaammin.

Analytics-
raportit

Verkkosivujen hyöty on varsin rajallinen, jos kävijöiden toimia ei pysty seuraamaan. Google Analytics on yksi parhaita työkaluja, joilla kaiken toiminnan verkkosivuillasi pystyy jäljittämään. Hyötyä ei kuitenkaan saa ilman hyvin jäsenneltyä tietoa. Tätä varten kannattaa tilata tarpeisiisi sopiva säännöllinen raportti.

Hakukone-
optimointi

Kilpailu Googlen hakutulosten parhaista paikoista on armoton. Voimme auttaa sinua pärjäämään! Vaikka palvelumme ovat ostohetkellä optimoituja, muuttuvat hakusijoitukset ajan myötä esimerkiksi Googlen toimesta. Jotta voit pysyä jatkuvasti kilpailijoiden edellä, kannattaa sivuston optimointi tutkia säännöllisesti. Tarjoamme tähän kaksi ammattitaitoista ratkaisua.

Uutiskirje-
markkinointi

Sähköpostimarkkinointi on täysin eri asia kuin spämmääminen. Oikein toteutettuna sähköpostimarkkinointi on kustannustehokas ja nykyaikainen digitaalisen markkinoinnin keino, jonka tuloksia on myös helppo mitata. Toteutamme sähköpostimarkkinointia Mailchimpilla, joka tarjoaa kattavat työkalut uutiskirjemarkkinoinnin toteuttamiseen ja seurantaan.

Google Ads

Kun asiakas lähtee etsimään jotain tiettyä tuotetta tai palvelua, haku alkaa lähes poikkeuksetta Googlesta. Silloin on tärkeää, että löydyt hakutulosten kärkipäästä. Tätä voit tehostaa Google Ads-hakusanamainonnalla. Onnistuneella hakusanamainonnalla ostat paikkasi hakutulosten paraatipaikoilta, jolloin se on tehokas keino kasvattamaan kävijäliikennettä verkkopalveluusi.

Sisällöntuotto

Herättävätkö verkkopalvelusi tekstit luottamusta? Kertovatko ne kaupanteon kannalta oikeita asioita? Jos sisältöjen laatu on sivuillasi huono, ei luottoa tuotteisiisi synny, eikä siten myyntiäkään. Mikäli koet, että myyvän sisällön tuottaminen ei ole vahvuusaluettasi, meillä on sinulle ratkaisu.

Huolenpitosopimus

Tyytyväiset asiakkaat ja pitkäkestoiset asiakassuhteet ovat meille kunnia-asia. Lähtökohtaisesti verkkopalvelujen hallinta on yksinkertaista, mutta tarvittaessa siihen löytyy myös apua. Huolenpitosopimuksemme avulla pidämme puolestasi huolen siitä, että verkkosivustosi on ajantasalla visuaalisesti, teknisisesti ja sisällöllisesti. Lisäpalvelumme avulla säästät aikaa, vaivaa ja huolta verkkosivun toimivuudesta, jotta voit rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Referenssisivu

Herättävätkö verkkopalvelusi tekstit luottamusta? Kertovatko ne kaupanteon kannalta oikeita asioita? Jos sisältöjen laatu on sivuillasi huono, ei luottoa tuotteisiisi synny, eikä siten myyntiäkään. Mikäli koet, että myyvän sisällön tuottaminen ei ole vahvuusaluettasi, meillä on sinulle ratkaisu.

Muut myyntivaltit

Yhteistyöverkostomme on laaja ja teemme töitä alansa parhaiden osaajien kanssa. Meidän kauttamme saat siis kattavasti muitakin myyntivaltteja, kuten 3D-mallinnusta, printtimateriaaleja sekä visuaalista sisällöntuotantoa (videotuotanto, valokuvaus). Kysy lisää!

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön