SEO - Hakukoneoptimointi

Yrityksenne verkkosivujen löytyminen Googlen hakutuloksissa ei ole itsestäänselvyys vaan siihen vaikuttavat monet tekijät. Panostamalla verkkopalvelunne hakukoneystävällisyyteen voit varmistua siitä, että yrityksenne on löydettävissä aina kun palveluitanne etsitään. Tutustu hakukoneoptimoinnin tuotteisiimme, ja poimi niistä juuri teidän yrityksellenne sopivin. Me teemme sivustostanne hakukoneystävällisemmät, ja vinkkaamme opit myös yrityksellenne, jotta voitte halutessanne optimoida sivustoa itsenäisesti.

Hakukoneoptimoinnin hyödyt:

 • Päivitetty tieto avainsanojen hakukonenäkyvyyden tilanteesta
 • Kilpailijoiden avainsanojen hakukonenäkyvyys
 • Enemmän näkyvyyttä hakukoneissa ja lisää liikennettä verkkopalveluun
 • Asiakkaille lisäarvoa tuottava ja tarpeisiin vastaava sisältö
 • Parempaa asiakaskokemusta ja yrityksen tunnettuutta

 

Hakukoneoptimointi, eli SEO tarkoittaa toimenpiteitä, joilla parannetaan yrityksenne verkkopalvelun sijoitusta hakukoneiden hakutuloksissa, kun käyttäjä etsii tietoa tietyllä hakusanalla. Sijoittuminen hakukonetuloksien kärkisijoille kasvattaa sekä yrityksenne tunnettuutta että sivustonne kävijämääriä, sillä käyttäjät valitsevat kohteekseen tyypillisesti ensimmäiset hakukoneen ehdottomat sivustot. Tavoitteena hakukoneoptimoinnissa on juurikin saada haluamasi verkkopalvelu nousemaan hakutulosten ykkössijoille ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu.

Käytännössä hakukoneoptimoinnissa tehdyt toimenpiteet liittyvät siihen, että yrityksenne verkkopalvelusta tehdään käyttäjäystävällinen, ja varmistetaan niiden toimivan teknisesti oikein. Lisäksi verkkopalvelunne sisältöjen katsotaan vastaavan asiakkaidenne tarpeisiin mahdollisimman hyvin, ja että ne tarjoavat lisäarvoa myös potentiaalisille ostajille. Hakukoneoptimoinnilla voit siis varmistaa, että yrityksenne palveluista tai tuotteista kiinnostuneet asiakkaat löytävät juuri teidät, eivätkä eksy kilpailijoidenne leiriin.

 

Miten autamme sinua hakukoneoptimoinnissa?

Tarjoamme yrityksellenne kolmenlaisia SEO-paketteja, joista voit valita yrityksellenne juuri sopivamman kokonaisuuden verkkopalvelun hakukoneoptimointiin:

 • Starttipaketti on sinulle, joka olet juuri saanut yrityksenne uuden verkkopalvelun valmiiksi, tai jo olemassa olevat sivustot ovat olleet jo jonkin aikaa optimoimatta. Paketissa tarjoamme sinulle listauksen niistä hakusanoista, jotka nostavat näkyvyyttänne, ja joita kilpailijanne hyödyntävät oman hakukoneystävällisyytensä kasvattamiseen. Paketin avulla saat verkkopalvelunne perusasiat kuntoon, ja vahvan pohjan mahdollisesti myöhempiä hakukoneoptimoinnin toimenpiteitä varten.
   
 • Edistynyt paketti on sinulle, jolla avainsanat ja hakukoneoptimoinnin perusteet ovat jo ehkä hallussa, mutta tarvittavat työkalut ja aika muutosten toteuttamiseen puuttuvat. Paketissa lisäämme palveluunne asiakkaidenne ostokäyttäytymistä kartoittavat seurantatyökalut, ja hoidamme puolestasi verkkopalvelunne analytiikan seuraamisen, raportoinnin ja hakukoneystävällisyyden ylläpitämisen. Kesto 6 kk.
   
 • PRO-paketti on paras vaihtoehto sinulle, jos yrityksenne verkkopalvelu on iso osa liiketoimintaanne. Tämän paketin avulla olemme verkkopalvelunne liikenteenvalvojia, ja pyrimme ohjaamaan asiakkaidenne matkaa yhdessä kohti määriteltyä päämäärää. Hoidamme kaiken hakukoneisiin liittyvän aina optimoinnista analytiikkaan. Kesto 12kk

 

Kysy asiantuntijaltamme lisätietoa tarjoamistamme hakukoneoptimoinnin palveluista, niin sovitaan yhdessä juuri sopivin SEO-kokonaisuus teidän yrityksellenne!

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Myyntipäällikkö