Vie matkailupalvelusi uudelle aikakaudelle

Matkailun verkkokauppa

Matkailun verkkokauppa on luotu ratkaisemaan matkailualan yritysten haasteet ja vastaamaan kohderyhmien muuttuvia tarpeita. Tänä päivänä matkailualan yritysten asiakkaat haluavat tehdä ostoksensa digitaalisesta välineestä, paikasta tai ajasta riippumatta, jolloin matkailupalveluyritykset tarvitsevat verkkopalvelunsa tueksi erilaisia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia kuin muiden alojen verkkokaupat.

Me olemme rakentaneet sellaisen verkkokaupan, jonka avulla voit nostaa matkailuyrityksesi uudelle tasolle vastaamaan matkailijoiden vaatimuksia monikanavaisesta palvelusta. Tarjoamme ratkaisun myös ryhmälle yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita taklaamaan matkailualan digitalisuuden haasteet yhdessä. Haluatko tarkempaa lisätietoa? Lue lisää tai ota yhteyttä, niin me kerromme!


divider-element

Asiakaspalvelun automatisointi

Matkailupalveluiden myyminen verkossa vähentää manuaalisesti tehtävän työn määrää. Asiakkaasi voivat tehdä ostoksia verkkokaupassasi milloin vain, ilman että heitä täytyy olla palvelemassa vuorokauden jokaisena hetkenä, sillä automatiot hoitavat sen puolestasi. Tämä helpottaa sinun työtäsi yrittäjänä ja asiakkaasi ostoprosessia.

Nopeat hallinnan työkalut

Matkailun verkkokaupassamme saat käyttöösi nopeat ja helppokäyttöiset työkalut, joiden avulla hallitset tuotteita ja niiden saatavuutta sekä laskutusta. Toimivat hallinnan työkalut voivat säästää paljon aikaasi yrittäjänä. Nämä yrityksen taustatyöt ovat tärkeitä, mutta usein aikaavieviä, mikäli käytössä ei ole kunnollisia työkaluja.

Vastaa tarjoamasi palvelun tarpeisiin

Verkkokauppa rakennetaan kaikkien yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeiden mukaisesti. Olipa kyseessä esimerkiksi ajanvarauskalenterin, sähköisen asiakaspalvelun tai tehostetun verkkokaupan seurannan lisääminen, asiantuntijamme tarjoavat tehokkaimmat ratkaisut verkkokaupallesi.

Mahdollisuus kasvuun ja kehitykseen

Nykyaikaisen matkailun verkkokaupan avulla palvelusi ovat houkuttelevasti esillä ja löydettävissä, mikä tehostaa asiakkaiden virtaamista yritykseesi. Laadukkaalla verkkokaupalla erottaudut kilpailijoista ja saat ponnahduslaudan, jonka avulla voit kehittää liiketoimintaasi entistäkin paremmaksi.

Matkailun verkkokauppa yritykselle

Oletko yksittäinen matkailu-, elämys- ja aktiviteettipalveluita tarjoava yritys? Kaipaatko tehokkuutta palvelusi myymiseen ja siihen liittyviin sidostoimintoihin? Matkailun verkkokauppa tarjoaa asiakkaillesi tarvittavan tiedon palvelustasi ja mahdollistaa palvelusi myynnin verkossa helposti, edustavasti ja kaikilla alustoilla.

Lue lisää Matkailun verkkokaupasta

Matkailuportaali yritysryhmälle

Matkailuportaali on Matkailun verkkokaupan muoto, jota voidaan hyödyntää yhdistämään usean yrityksen voimavarat ja tuomaan kaikkien palvelut saman verkkopalvelun alle. Tämä parantaa yrityksien löydettävyyttä ja mahdollistaa panostamisen verkkopalvelun kehitykseen aivan uudella tavalla. 

Lue lisää Matkailun verkkokauppaportaalista yritysryhmälle

Blogi: Digiliiketoiminnan aakkoset

20.02.2020

Matkailutoiminta nykyaikaistuu osa 2: 5 verkkokaupan hittietua matkailuyrittäjälle

Matkailusta on muodostunut erottamaton osa digitaalista kaupankäyntiä. Kukapa meistä ei olisi sohvareissannut...
04.02.2020

Matkailutoiminta nykyaikaistuu osa 1: onko matkailuliiketoimintasi jo verkossa?

Matkailukohteiden etsiminen ja tilaaminen verkosta ovat tätä päivää. Matkailijoille digitaalisuus onkin...
30.01.2020

Tie menestyvään verkkokauppaan osa 2: 4 ideaa verkkokaupan jatkokehitykseen

Edellisessä osassa pääsitte pureutumaan menestyvien verkkokauppiaiden salaisuuteen: heidän digitaalisen...

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Myyntipäällikkö