Hei tukkuri! Ota lähtölaukaus digitaaliseen kaupankäyntiin

Miksi panostaa verkkokauppaan?

Verkkokauppa tukkuliikkeille

Vain murto-osalla B2B-yrityksistä on käytössä verkkokauppa

Vuonna 2021 verkkokauppa on jo oletusarvo bisneksen kasvattamisessa ja kilpailuedun saavuttamisessa kaikenkokoisissa yrityksissä ja erityisesti B2B-kaupankäynnissä.

Myös Postin vuonna 2020 julkaisemassa tutkimusartikkelissa kerrotaan, että yritysten välinen kaupankäynti kattoi jopa 69% suomalaisten yritysten verkkokaupassa tehdyistä myynneistä vuonna 2018. Yritysasiakkaat ovat siis löytäneet verkkokaupan suosituksi asiointikanavaksi siinä missä kuluttajatkin. Tulevaisuudessa B2B-verkkobisnes jatkaa nopeaa kehitystään kaikenkokoisissa yrityksissä.

Teollisuuden tukkukaupoissa siirtyminen digitaaliseen kaupankäyntiin on vielä käynnissä, missä aikaiset verkkokaupan kehitykseen panostavat linnut nappaavat madon. Olisiko nyt siis hyvä hetki harkita markkinointirakoon tarttumista ja siirtyä tilausten ja ostojen määrää vauhdittavaan verkkokauppaan?

Haluan varata ilmaisen esittelajan yritykselleni


divider-element

Miksi valita atFlow'n verkkokauppa?

Jos haluat verkkokaupan, joka on tehty liiketoimintaasi sopivaksi - eikä toisinpäin - olemme etsimäsi kumppani. Me atFlow'lla haluamme tehdä sekä sinun arjestasi että yrityksesi asiakkaiden ostamisesta helppoa, mikä onnistuu vain sinun yrityksesi liiketoimintaa varten toteutetun verkkokaupan avulla.

Helppo ja haluttu tapa asioida

Tuotteet ovat asiakkaiden saatavilla 24/7 ja kynnys ostoksen tekemiseen on paljon pienempi kuin kivijalkakaupassa. Myös hinnoittelu ja mahdolliset alennukset voidaan asettaa koskemaan tiettyä asiakasryhmää tai yksittäistä asiakasta.

Mitä ominaisuuksia verkkokaupassa on?

Mahdollisuudet pitkäjänteiselle kasvulle

Voit tavoittaa täysin uusia markkina-alueita ympäri Suomen ja laajentua ulkomaille. AtFlow'n kehityspalvelu on luotu täysin kehitysintoisia asiakkaitamme varten, jolla varmistetaan verkkokaupan kasvu liiketoiminnan mukana.

Lue tarkemmin kehityspalvelustamme

Työtä helpottavat työkalut ja toiminnot

Saat säästettyä resursseja ja vähennettyä kuluja integraatioilla, massatoiminnoilla ja raportointityökaluilla. Ne vähentävät manuaalisesti tehtävän työn määrää ja vapauttavat aikaasi tärkeämpiin tehtäviin. 

Miten integraatiot saavat aikaan säästöjä?

Näin olemme palvelleet muita tukkukauppiaita

Lisää B2B-verkkokaupasta sinulle kertovat

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Sales Manager

Jutellaanko lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö, vastaamme sinulle mahdollisimman pian