Ota työnantajamielikuva osaksi yrityksesi brändipalettia

Kasvua
työnantaja-
mielikuvalla

Erottuvalla ja vetovoimaisella työnantajamielikuvalla saat houkuteltua palkkalistoillesi haluamasi ammattilaiset. Lisäksi hyvä työnantajamielikuva tukee yrityksesi brändipalettia kokonaisuudessaan, jolloin myös yleinen mielikuva yrityksestäsi asiakkaiden keskuudessa kohenee entisestään.

Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen myöntämällä 75 % kehityshanketuella voit nyt työstää työnantajamielikuvaasi yhdessä atFlow'n kanssa. Voit hyödyntää tukea vaikkapa markkinoinnin ja viestinnän osaamisen kehittämiseen, uusien verkkosivujen tai jo olemassa olevien sivujen jatkokehitykseen sekä yrityksesi digityökalujen kehittämiseen, hankintojen omavastuu on vain 25%. Tämä on tilaisuus, johon kannattaa tarttua, parannetaan työnantajamielikuvaa Pohjois-Karjalassa yhdessä!

Mikä on yritysryhmähanke?

Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen myöntämällä kehityshanketuella vauhditetaan Pohjois-Karjalan alueen yritysten liiketoiminnan kasvua, tuotekehitystä ja innovaatiotoimintaa. Hanketuen avulla voit hankkia yrityksesi käyttöön laadukasta, ulkopuolista osaamista ja erilaisia asiantuntijapalveluita, joiden avulla erotut työnantajana eduksesi.

Mitä tuen avulla on mahdollista kehittää?

Työnantajamielikuvan kehittämiseen on mahdollisuus hyödyntää mm. seuraavia asiantuntijapalveluita: 

  • videokuvaus tai valokuvaus​, esim. yritysesittely 
  • markkinoinnin ja viestinnän osaamisen kehittäminen ​
  • uudet verkkosivut tai jo olemassa olevien sivujen kehittäminen

Yritysryhmähankkeen edellytykset

Yritysryhmän kehittämishanketta toteuttaa useampi toimija yhdessä. Hankkeeseen voi osallistua yhteensä 3-10 kpl yrityksiä, jotka toimivat maaseutualueella, omaavat alle 10 milj. € liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärä on maksimissaan 50. Hanketuen piiriin kuuluu sekä yritysten yhteinen kehittämisosio että yrityskohtainen kehittämispaketti. Tuki jyvitetään de minimis-tueksi. 

Tätä etua ei kannata jättää käyttämättä!

Hanke on jo käynnissä ja neljä kehittymishaluista yritystä mahtuu vielä mukaan. Jos kiinnostuit, voit olla meihin suoraan yhteydessä 5.12.2019 mennessä, mietitään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivin ratkaisu.

Kysy lisää hankkeesta :
Joonas Karvinen, +358 50 452 4757, joonas@atflow.fi

Myyntipäällikkö, atFlow Oy

Tarvitsetko verkkosivut, verkkokaupan tai muita tiedonhallinnan palveluita?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella niin keskustellaan lisää!

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Yhteydenotto koskee:

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön