Mikset tekisi tuotteesi ostamisesta helppoa?

Myy myös
toimistoajan
ulkopuolella

Miksi vaatia asiakasta täyttämään lomakkeita ja odottamaan, kun hän voisi suorittaa ostoprosessin kerralla loppuun, nopeasti ja itsenäisesti? Se säästäisi aikaa myös yrittäjältä: ei tarjouspyyntöjen läpikäyntiä, vaan tehokasta kaupantekoa.

Toteutimme joensuulaiselle Joen Tukkutiimi Oy:lle verkkokaupan entisten verkkosivujen tilalle. Yrityksen suurin syy muutokselle oli saada liiketoiminta vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Kustomoitujen mainostuotteiden ostajia palveleekin nykyään verkkokauppa osoitteessa tukkutiimi.fi.

Tuotteidesi sähköinen katalogi

Asiakkaat vertailevat. Jos asiakas ei heti löydä sivuiltasi haluamaansa tietoa, hän siirtyy kilpailijan sivulle. Verkkokaupan avulla voit tarjota selkeän hinnoittelun ja hyvät tuote-esittelyt. Verkkokauppa toimii myös sähköisenä tuotekatalogina.

Helppo ostaminen

Verkkokaupassa asiakas pystyy hoitamaan ostoprosessin itsenäisesti, eli ei enää tarjouspyyntöjen odottelua. Verkkokaupassa voit myös tarjota enemmän maksuvaihtoehtoja ja toimitustapoja. Verkkokauppamme on aina responsiivinen, eli se skaalautuu niin tietokoneen kuin puhelimenkin näytölle.

Tietojen päivitettävyys

Sivut ovat helposti yrityksen itse päivitettävissä, jolloin tieto pysyy ajan tasalla. Verkkokauppa on myös kuin luotu tarjouksien ja kampanjoiden sekä sesonkituotteiden esille nostamiseen.

Hyödynnä ammattilaista

Ammattilaisella verkkokaupan toteuttaminen on varmoissa käsissä. Uusille verkkokauppiaille olemme myös tukena ja apuna uuden liiketoiminnan muodon aloittamisessa. Olemme joensuulainen digitoimisto atFlow Oy ja palvelemme sinua yli 20 huippuosaajan voimin yli 200 toteutetun projektin kokemuksella.

”AtFlow vastasi erittäin hyvin odotuksia, joita olimme asettaneet verkkokauppamme rakentamiselle. Meille asiakkaana, joka haluaa, että toimenpiteet tehdään mahdollisimman tehokkaasti ja nopeallakin aikataululla, oli atFlow oikea valinta.”

Kysy miten verkkokauppa on parantanut Joen Tukkutiimin liiketoimintaa:
Lea Lamberg, 050 327 2087, lea@tukkutiimi.fi

Joen Tukkutiimi Oy

Tarvitsetko verkkosivut, verkkokaupan tai muita tiedonhallinnan palveluita?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella niin keskustellaan lisää!

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Yhteydenotto koskee:

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön