Virtuaalista vierailua hoivakotiisi SOTE-hankkeella?

Esittele
hoivakotisi
nykyaikaisesti

Tule mukaan luomaan uudenlaista palvelumallia, jonka avulla esimerkiksi kuntoutujat, vanhukset, omaiset ja henkilökunta pääsevät interaktiiviseen vuorovaikutukseen ja tutustumaan hoivakoteihin virtuaalitodellisuutta hyödyntäen. Näin virtuaalitodellisuuden avulla saadaan myös edistettyä hyvinvointia ja jaksamista.

Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen myöntämällä 75 % kehityshanketuella voit nyt työstää hoivakotisi esittelyä yhdessä atFlow'n kanssa. Voit hyödyntää tukea vaikkapa markkinoinnin ja viestinnän osaamisen kehittämiseen, uusien verkkosivujen tai jo olemassa olevien sivujen jatkokehitykseen sekä yrityksesi digityökalujen kehittämiseen, hankintojen omavastuu on vain 25%. Tämä on tilaisuus, johon kannattaa tarttua, edistetään hoivakotien toiminnan ja tilojen esittelyä Pohjois-Karjalassa yhdessä!

Mikä on yritysryhmähanke?

Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen myöntämällä kehityshanketuella vauhditetaan Pohjois-Karjalan alueen yritysten liiketoiminnan kasvua, tuotekehitystä ja innovaatiotoimintaa. Hanketuen avulla voit hankkia yrityksesi käyttöön laadukasta, ulkopuolista osaamista ja erilaisia asiantuntijapalveluita, joiden avulla erotut hoivakotina eduksesi.

Mitä tuen avulla on mahdollista kehittää?

Tuen avulla on mahdollisuus hankkia muun muassa seuraavia asiantuntijapalveluita:

  • uudet verkkosivut, joilla esittelet helposti toimintaasi ​digitaalisten työkalujen käyttöönotto
  • digityökalujen käyttöönotto, esimerkiksi hakukoneopitointi ja -kartoitus
  • virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen: edistetään hyvinvointia ja jaksamista virtuaalitodellisuuden avulla

Yritysryhmähankkeen edellytykset

Yritysryhmän kehittämishanketta toteuttaa useampi toimija yhdessä. Hankkeeseen voi osallistua yhteensä 3-10 kpl yrityksiä, jotka toimivat maaseutualueella, omaavat alle 10 milj. € liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärä on maksimissaan 50. Hanketuen piiriin kuuluu sekä yritysten yhteinen kehittämisosio että yrityskohtainen kehittämispaketti. Tuki jyvitetään de minimis-tueksi.

Tätä etua ei kannata jättää käyttämättä!

Hanke on jo käynnissä ja muutama kehittymishaluinen yritys mahtuu vielä mukaan.  Jos kiinnostuit, voit olla meihin suoraan yhteydessä 5.12.2019 mennessä, mietitään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivin ratkaisu.

Yhteistyöterveisin: Pekka Rönkkönen

Kysy lisää hankkeesta:
Pekka Rönkkönen, +358 50 340 1705, pekka@atflow.fi

Toimitusjohtaja, atFlow Oy

Tarvitsetko verkkosivut, verkkokaupan tai muita tiedonhallinnan palveluita?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella niin keskustellaan lisää!

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Yhteydenotto koskee:

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön