Voiko maa-ainesta myydä verkossa?

Maanrakennuksen
verkkokauppa:
Pkktk.fi

Kyllä, maa-ainesta voi myydä verkossa. Tällä visiolla toteutimme Pohjois-Karjalan KTK:lle sivuston, joka helpottaa asiakkaan ostoprosessia muun muassa hintalaskurin avulla.

Madaltaa ostamisen kynnystä

Sivuilla asiakkaat voivat helposti laskea tarvittavan määrän sekä toimitushinnan haluamalleen kiviainekselle. Tämä alentaa kynnystä tehdä tarjouspyyntöjä myös toimistoajan ulkopuolella.

Kokonaisvaltainen uudistus

Sivuston ulkoasu ja käyttöliittymä uudistettiin palvelemaan yrityksen asiakkaita paremmin. Siihen kuuluu muun muassa responsiivisuus, eli sivut toimivat moitteetta myös puhelimilla ja tableteilla. Kaikenlaiset päivitykset sivuilla ovat yritykselle helppo toteuttaa itse.

Hyödynnä ammattilaista

Ammattilaisella sivustosi uudistaminen on varmoissa käsissä. Olemme joensuulainen digitoimisto atFlow Oy ja palvelemme sinua yli 20 huippuosaajan voimin yli 100 toteutetun projektin kokemuksella.

"Saimme hyviä lisäideoita, joilla sivuistamme saatiin myyvemmät ja informatiivisemmat. Aloituspalaverista lähtien meidät on pidetty hyvin ajan tasalla projektin etenemisestä, ja muutostoiveisiimme on reagoitu nopeasti. Rento, mutta asiantunteva tiimi oli aidosti kiinnostunut tekemään nykyaikaiset ja meidän näköiset sivut! Olemme kaiken kaikkiaan tyytyväisiä atFlow'n palveluun, jota voimme suositella ilolla muillekin."

Kysy miten kauppa sujuu verkossa:
Heikki Turtiainen, 0400 377 361, heikki.turtiainen@pkktk.fi

Toimitusjohtaja, PKKTK Oy

Tarvitsetko verkkosivut, verkkokaupan tai muita tiedonhallinnan palveluita?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella niin keskustellaan lisää!

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Yhteydenotto koskee:

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön