Matkailun yritysryhmähanke

Tukea
matkailu-
myyntiin

Hei matkailuyrittäjä, haluatko tehostaa kaupankäyntiäsi? Nyt siihen on mahdollisuus 75 % hanketuen turvin - kumppanina atFlow Oy. 

Digitaalisuus on elinehto tämän päivän matkailumarkkinoinnissa ja -myynnissä. Hyvät verkkopalvelut ovat edellytys sille, että asiakkaat löytävät ja valitsevat matkailuyrityksesi palvelut. Systemaattisesti digitaalisuuden mahdollisuuksia hyödyntämällä pienikin matkailuyritys pystyy kohtaamaan kansainvälisen matkailijan useaan otteeseen matkailijan kokemuspolulla matkasta haaveilemisesta suunnitteluun ja varaamisesta matkan jälkeiseen aikaan.

Mikä on yritysryhmähanke?

Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen myöntämällä kehityshanketuella vauhditetaan Pohjois-Karjalan alueen yritysten liiketoiminnan kasvua, tuotekehitystä ja innovaatiotoimintaa. Hanketuen avulla voit hankkia yrityksesi käyttöön laadukasta, ulkopuolista osaamista ja erilaisia asiantuntijapalveluita, joiden avulla palvelet nykymatkailijaa paremmin.

Mitä tuen avulla on mahdollista kehittää

Matkailupalveluiden kehittämiseen on mahdollisuus hyödyntää mm. seuraavia asiantuntijapalveluita:

  • matkailun verkkokauppa: edustava kauppa nykymatkailijan tarpeisiin, palvelee 24/7 
  • markkinoinnin ja viestinnän osaamisen kehittäminen: tee oikeita toimenpiteitä oikeaan aikaan​
  • kuvauspaketti: laadukkaat kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Yritysryhmähankkeen edellytykset

Yritysryhmän kehittämishanke on hanke, jota useampi toimija toteuttaa yhdessä. Hankkeessa on mahdollista olla mukana 3-10 kpl yrityksiä, yritysten on toimittava määrityksen mukaisella maaseutualueella ja yrityksen liikevaihto on alle 10 milj. € ja henkilöstön lukumäärä maksimissaan 50.  Hanketuen piiriin kuuluu sekä yritysten yhteinen kehittämisosio että yrityskohtainen kehittämispaketti. Tuki jyvitetään de minimis-tueksi.

Tätä etua ei kannata jättää käyttämättä! Hanke on jo käynnissä ja muutama kehittymishaluinen yritys mahtuu vielä mukaan. Jos kiinnostuit, voit olla meihin suoraan yhteydessä 5.12.2019 mennessä, mietitään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivin ratkaisu.

Kysy lisää hankkeesta:
Pekka Rönkkönen, 050 340 1705, pekka@atflow.fi

Toimitusjohtaja, atFlow Oy

Tarvitsetko verkkosivut, verkkokaupan tai muita tiedonhallinnan palveluita?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella niin keskustellaan lisää!

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Yhteydenotto koskee:

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön