Houkuttelevatko lukion verkkosivut nuoria?

Nuorten näköiset
verkkosivut

Useiden lukioiden verkkosivut ovat auttamatta jäljessä. Kun nuori vertailee ja muodostaa mielikuvia lukioista, verkkosivuilla voi olla siihen suuri merkitys. Millaisen kuvan lukio antaa, jos sivut ovat puutteelliset? Ajankohtaisilla, innostavilla verkkosivuilla sen sijaan voi tehdä merkittävän vaikutuksen päätöksentekoon tulevasta opiskelupaikasta. Lukioiden kannattaisikin ottaa mallia kilpailuun korkeakoulumaailmasta ja päivittää verkkosivut vastaamaan tätä päivää.

Houkuttelevatko lukiosi nykyiset sivut uusia opiskelijoita?

Lukion oma media

Verkkosivuilla on mahdollisuus yhdistää kaikki tieto, esim. kurssitarjonta, yhteen paikkaan. Silloin hakevan nuoren on helppo tutustua lukioon ilman hajanaisen tiedon etsimistä sieltä täältä. Sivujen yhteyteen voi myös liittää esimerkiksi videon, Facebook-seinän, tapahtumakalenterin ja yleiset tiedotteet.

Houkuttelevuus

Lukio haluaa varmasti näyttää parhaat puolensa ja viestiä hyvää fiilistä. Näyttävät sivut saavat lukion erottumaan joukosta ja kertovat oppilaitoksen olevan ajan hermolla. Visuaalisuus yhdistettynä kattavaan sisältöön muodostaa houkuttelevan sivuston, jolloin nuorella on hyvä pohja tehdä päätös tulevasta opiskelupaikasta.

Toimivuus

Toteuttamamme verkkosivut ovat helppoja päivittää ilman teknistä osaamista, joten sivut saa pidettyä ajan tasalla ilman suuria ponnisteluja. Sivumme ovat myös aina responsiivisia, eli mobiililaitteelle optimoituja, millä on ratkaiseva merkitys etenkin nuorten internetin käytössä.

Hyödynnä ammattilaista

Ammattilaisella sivustosi uudistaminen on varmoissa käsissä. Olemme joensuulainen digitoimisto atFlow Oy ja palvelemme sinua yli 20 huippuosaajan voimin yli 200 toteutetun projektin kokemuksella.

"Nopeassa aikataulussa toteutettu sivusto vaati venymistä sekä meiltä että atFlow'lta. Projekti saatiin kuitenkin vietyä hienosti maaliin tiiviin yhteydenpidon ja atFlow'n asiakaslähtöisen toiminnan ansiosta"

Katja Mielonen

Verkkoviestinnän tuottaja, Itä-Suomen yliopisto

Tarvitsetko verkkosivut, verkkokaupan tai muita tiedonhallinnan palveluita?

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella niin keskustellaan lisää!

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Yhteydenotto koskee:

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön