Julkaistu: 27.11.2019

Business & Breakfast -digiaamupala

Business&Breakfast -digiaamupala on tarkoitettu atFlow'n nykyisille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja digitrendeistä kiinnostuneille yrityspäättäjille. Haluamme kokoontua yhteen ja kiittää kuluneesta vuodesta tarjoamalla aamupalaa jouluisissa tunnelmissa.

Business & Breakfast -digiaamupala

Aamun askelmerkit:

Klo 8.00 Ovet aukeaa ja aamupala alkaa

Klo 8.15 atFlow'n toimitusjohtajan Pekan alkusanat

Klo 8.30 Pekka jakaa vinkkejä vuoden 2020 digimenestykseen

Klo 9.00 Scandic Hotels Joensuun hotellinjohtaja Aulin puheenvuoro

Klo 9.10 Hotellikierros ja tutustuminen atFlow'n toimistoon

Klo 10.00 Tilaisuus päättyy: tilaisuuden jälkeen on mahdollista jäädä keskustelemaan myös atFlow'laisten kanssa

Aamupalalle mahtuu jännitystä myös arvonnan muodossa. Arpaonnen suosima saakin mukaansa jouluisen lahjakorin, jonka sisälle mahtuu herkkujen lisäksi lahjakortti hakukoneoptimoinnin palveluihin ensi vuotta varten!

Saavutko pidemmän matkan päästä? Olemme saaneet erittäin kivan alennuksen sinulle Scandic Joensuulta! Voit halutessasi yöpyä Scandic Joensuussa 95 euroa / 1hlö /vrk tai 105 euroa / 2hlö /vrk. Etuun kannattaa tarttua etenkin pidempimatkalaisten! Ilmoitathan meille, jos haluat varata hotellihuoneen – voimme hoitaa varauksen puolestasi.

Paikkoja on rajoitetusti ja tarjoilujen järjestämiseksi pyydämme ilmoittautumiset sähköpostiin unna@atflow.fi 5.12.2019 mennessä. Ilmoitathan samalla mahdolliset erityisruokavaliosi. 

Milloin:

Torstaina 12.12.2019 klo 8-10

Missä:

Scandic Hotels Joensuu osoitteessa Kirkkokatu 20 (kellarikerros), 80100 Joensuu

Kenelle: 

Tapahtuma on tarkoitettu atFlow'n asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja digitrendeistä kiinnostuneille yrityspäättäjille.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön