Kirjoittaja: Noora Rautiainen
Julkaistu: 05.12.2017

Mikä tekee atFlow'sta ainutlaatuisen?

Mitkä asiat tekevät atFlow’n toiminnasta ainutlaatuista? Kokosimme parhaat ominaisuutemme tiiviiseen pakettiin. Lue siis, miksi kannattaa valita atFlow.  

atFlow'n henkilöstö

Ylläpito

Koko Dataflow-järjestelmä, jonka yllä palvelumme toimivat, on omassa hallinnassamme. Takaamme järjestelmän ylläpidon ja kehityksen ammattitaitoisen tiimimme voimin. Open Source -järjestelmien muutosten aiheuttamat kustannukset voivat olla arvaamattomia, mutta me takaamme järjestelmämme vakaan toiminnan ennalta sovitulla ja säännöllisellä ylläpitomaksulla.

Palvelupiste

Palvelupisteemme toiminta takaa sen, että yhteydenotto meihin on helppoa: yhden pisteen kautta tavoitat kaikki tekijämme. Meillä palvelusi ei ole vain muutaman teknisen osaajan käsissä, vaan sinua palvelee yli 20 digitaalisuuden ammattilaista.

Jälkihoito

Me emme unohda asiakastamme projektin jälkeen. Meitä kiinnostaa Sinä ja me kysymme, mitä Sinulle kuuluu. Haluamme olla varmoja, että kaikki on sujunut niin kuin pitää. Olemme ylpeitä osaamisestamme, mutta ennen kaikkea tyytyväisistä asiakkaistamme.