Muodikkaasti verkossa, toimialaasi räätälöidysti

Verkkokauppa tekstiili- ja vaateliikkeille

Muodin ja muiden tekstiilituotteiden verkkokaupat ovat jo perinteinen näky kuluttajien kännyköiden ja koneiden ruudulla. Onhan digipuodeista ja -myymälöistä helppoa selailla koko vaatetarjonta, napsia parhaimmat ostoskoriin, hoitaa maksu ilman kassajonoja ja odottaa vain tilauksen saapumista kotiovelle. Monet vaatealan yrittäjistä ovat kuitenkin kertoneet meille kaipaavansa tällaista saumatonta verkkokauppaa, jossa oston esteet on karsittu pois. Ei enää hankalasti toimivia kassajärjestelmiä, hitaasti toimivia verkkosivuja tai mittataulukkoja excelissä, vaan yrityksen toimintaan räätälöityjä verkkoratkaisuja. 

AtFlow'n verkkokaupparatkaisut tekstiili- ja vaatealan liikkeille on kehitetty tekemään tuotteidesi selailusta ja ostamisesta mahdollisimman helppoa. Jos haluat tehdä virtuaalisesta ostokokemuksesta asiakkaallesi yhtä joustavaa ja ystävällistä kuin se on myymälässäsi, niin ota meihin yhteyttä. Katsotaan yhdessä, kuinka verkkokaupparatkaisumme voisi toimia sinun yrityksesi kohdalla.


divider-element

Laadukas tuotekatalogi, asiakaspalvelu ja kassa samassa digipuodissa

AtFlow’n tekstiili- ja vaateverkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet

 • Esittele, myy ja päivitä helposti koko tuotevalikoimaasi verkossa
 • Tarjoa tietoa tuotteistasi monipuolisesti tuotekorteilla
 • Myy lisätuotteita ostettavan päätuotteen yhteydessä
 • Automatisoi sesonkikohtaiset kampanjat ja hinnoittelut suoraan verkkokauppaan
 • Mahdollista asiakkaalle suosikki- tai toivetuotteiden ottaminen talteen toivelistalle
 • Tee verkkosovittamisesta helppoa mittataulukolla
 • Mahdollista asiakkaalle oman nimen tai yrityslogon sommittelu logotyökalulla
 • Luo yleisiä tai jäsenkohtaisia hintoja, alennuksia ja tarjouksia
 • Salli yleisimpien maksu- ja toimitustapojen käyttö (Checkout, Klarna, Paytrail, PayPal, Posti & Matkahuolto)
 • Vähennä manuaalisesti tehtävän työn määrää taustahallinnon raportointityökaluilla ja massatoiminnoilla: laskujen seuranta, saatavuuden hallinta
 • Seuraa analytiikkaa ja ostoja, jotta voit mukauttaa tuotevalikoimaasi ja tarjouksiasi vastaamaan asiakkaiden ostokäyttäytymistä ja -tottumuksia
 • Lisää uusia ominaisuuksia ja jatkokehitä tarpeidesi mukaan
 • Turvallinen ja luotettava

Enemmän kuin verkkokauppa-alusta

AtFlow’n asiantuntijapalvelut verkkokaupan kehittämiseen

AtFlow'n kehityspalvelut on olemassa, jotta verkkokauppasi pysyy kilpailukykyisenä myös sen perustamisen jälkeen. Kehityspalveluasiakkaanamme pääset yhdessä katsomaan asiantuntijoidemme kanssa, kuinka verkkokauppaasi voidaan kehittää pitkäjänteisesti budjettiisi ja aikatauluusi sopivalla tavalla. Uusi verkkokauppa on mahdollista toteuttaa alusta alkaen kehityspalveluna tai se voidaan aloittaa kertaluontoisen projektin jälkeen.

1. Asetetaan tavoitteet

Asetamme yhdessä verkkokauppasi kehitykselle tavoitteet, jotka sopivat yrityksesi kokonaistavoitteisiin. Näitä tyypillisesti ovat laajentuminen ulkomaille, tunnettuuden lisääminen, tuloksien parantaminen ja suuntaaminen uusille markkina-alueille.

2. Luodaan kehityssuunnitelma

Kehityssuunnitelmassa määrität yhdessä asiantuntijoidemme kanssa verkkokauppaasi toteutettavat kehitystoimenpiteet ja niiden tavoitteet. Tavoitteiden asettaminen auttaa yritystäsi kattavasti myös itse verkkokaupan ulkopuolella, sillä voit hyödyntää tavoitteiden toteutumisen seurantaa yrityksesi muissa toimenpiteissä.

3. Kehitetään kestävästi

Kehitystoimenpiteet vaihtelevat jokaisen yrityksen ja tarpeen kohdalla. Ne voivat olla erilaisia teknisiä ja visuaalisia uudistuksia, kuten sivuston asiakaspalvelupolun parantamista, visuaalisen ilmeen uudistamista tai täysin uusien ominaisuuksien kehittämistä. Lisäksi näitä toimenpiteitä voidaan tukea erilaisilla digimarkkinoinnin toimenpiteillä.

4. Kehitetään tarvittaessa nopeasti

Isojen kehitystoimenpiteiden lisäksi asiantuntijamme ovat valmiina toteuttamaan pieniä päivityksiä ja kehityskohteita nopeallakin aikataululla.

5. Pidetään yhteyttä niin usein kuin sinulla on tarve

Haluamme, että tiedät verkkokauppasi elämästä ja voit ottaa meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Kehityspalveluasiakkaanamme saatkin henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa pidät yhteyttä kaikkiin kehitysasioihin liittyen. Tarpeidesi mukaan voimme pitää säännöllisiä kuukausipalavereita, vuosittaisia katsauksia tai aktiivisempaa palaveritahtia viikoittain. Valinta on sinun.

Leasing rahoitustapana

Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Haluatko tietää lisää? Kysy meidän asiantuntijoilta!

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Sales Manager
Mervi Huttunen
Mervi Huttunen
Sales Specialist

Pyydä demoa tai jätä yhteydenottopyyntö!

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme