Koneverkkokauppa

Mahdollista hankintojen vertailu ja ostaminen heti verkossa

Vapaa-ajalle ja ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet ja työkalut tekevät tänä päivänä kauppansa myymälän lisäksi verkkokaupassa. Siinä missä kuluttajat aiemmin vertailivat hankintojen kannattavuutta esitteistä ja lehtimainoksista, on vertailu ja sen mukana ostopäätöksen tekeminen siirtynyt nyt pääosin verkkoon. Moni teknisiin tuotteisiin ja koneisiin erikoistuneista liikkeistä on tunnistanut tilanteen ja alkanut panostaa myös digitaaliseen kaupankäyntiin, missä vain taivas on rajana tuotteiden markkinointi- ja myyntimahdollisuuksissa.

AtFlow'n verkkokaupparatkaisut tekniikka- ja koneliikkeille on räätälöity esittelemään tuotteitasi ja tekemään niiden ostamisesta mahdollisimman helppoa. Näin voit tukea kivijalkaliikkeesi toimintaa ja samalla tavoittaa täysin uusia markkina-alueita niin kotimaassa kuin rajojen ulkopuolella. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, kuinka koneliikkeille rakennettu verkkokauppa voisi tehostaa sinun myymäläsi toimintaa.

AtFlow’n koneverkkokaupan ominaisuuksia

 • Esittele, myy ja päivitä helposti koko tuotevalikoimaasi verkossa
 • Tarjoa tietoa tuotteistasi monipuolisesti tuotekorteilla
 • Myy lisätuotteita ostettavan päätuotteen yhteydessä
 • Luo yleisiä tai jäsenkohtaisia hintoja, alennuksia ja tarjouksia
 • Automatisoi sesonkikohtaiset kampanjat ja hinnoittelut suoraan verkkokauppaasi
 • Yhdistä markkinoinnin automaatiot, sähköpostimarkkinointi ja muut myyntikanavat verkkokauppaan
 • Ota tilauksia vastaan tarjouspyyntölomakkeella tai tarjouskorilla, jotka mahdollistaa kauppojen sopimisesta suoraan asiakkaasi kanssa
 • Hyödynnä myös suoraan järjestelmästä hoidettavaa laskutusta, jonka voit halutessasi jaksottaa
 • Yleisimmät maksu- ja toimitustavat (Paytrail, Klarna, PayPal, Posti & Matkahuolto)
 • Integroi yrityksesi muihin järjestelmiin, kuten tuote-, toiminnanohjaus-, kassa- ja taloushallintojärjestelmiin
 • Mahdollista asiakkaalle suosikki- tai toivetuotteiden ottaminen talteen toivelistalle
 • Seuraa analytiikkaa ja ostoja, jotta voit mukauttaa tuotevalikoimaasi ja tarjouksiasi vastaamaan asiakkaiden ostokäyttäytymistä
 • Vähennä manuaalisesti tehtävän työn määrää taustahallinnon raportointityökaluilla ja massatoiminnoilla, kuten laskujen seurannalla ja saatavuuden hallinnalla
 • Lisää uusia ominaisuuksia ja jatkokehitä tarpeidesi mukaan
 • Turvallinen ja luotettava

AtFlow’n asiantuntijapalvelut verkkokaupan kehittämiseen

AtFlow'n kehityspalvelut on olemassa, jotta verkkokauppasi pysyy kilpailukykyisenä myös sen perustamisen jälkeen. Kehityspalveluasiakkaanamme pääset yhdessä katsomaan asiantuntijoidemme kanssa, kuinka verkkokauppaasi voidaan kehittää pitkäjänteisesti budjettiisi ja aikatauluusi sopivalla tavalla. Uusi verkkokauppa on mahdollista toteuttaa alusta alkaen kehityspalveluna tai se voidaan aloittaa kertaluontoisen projektin jälkeen.

1. Asetetaan tavoitteet

Asetamme yhdessä verkkokauppasi kehitykselle tavoitteet, jotka sopivat yrityksesi kokonaistavoitteisiin. Näitä tyypillisesti ovat tunnettuuden lisääminen, tuloksien parantaminen, laajentuminen ulkomaille ja suuntaaminen uusille markkina-alueille.

2. Kehitetään kestävästi

Kehitystoimenpiteet vaihtelevat jokaisen yrityksen ja tarpeen kohdalla. Ne voivat olla erilaisia teknisiä ja visuaalisia uudistuksia, kuten sivuston asiakaspalvelupolun parantamista, visuaalisen ilmeen uudistamista tai täysin uusien ominaisuuksien kehittämistä.

3. Pidetään yhteyttä niin usein kuin sinulla on tarve

Kehityspalveluasiakkaanamme saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa pidät yhteyttä kaikkiin kehitysasioihin liittyen. Tarpeidesi mukaan voimme pitää säännöllisiä kuukausipalavereita, vuosittaisia katsauksia tai aktiivisempaa palaveritahtia viikoittain. Valinta on sinun.

Leasing rahoitustapana

Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Haluatko tietää lisää? Kysy meidän asiantuntijoilta!