Ruokakaupassa käynti ei tämän helpommaksi muutu

Verkkokauppa elintarvikealan yrityksille

Verkkokauppa on viime aikoina noussut tärkeäksi ainesosaksi myös elintarvikealan kaupankäynnissä. Siinä missä ruoka ja juoma käytiin aikaisemmin ostamassa ruokakaupasta, ovat sähköiset ruoan tilausjärjestelmät tulleet jäädäkseen kuluttajien tapoihin tehdä ostoksia. Kuten muissa kuluttajaverkkokaupoissa, myös elintarvikkeiden verkko-ostamisessa kyse onkin helppoudesta valita ja ostaa halutut tuotteet hetkesssä - vieläpä ilman vaivaa ruokakauppaan lähtemisestä.

AtFlow'n verkkokaupparatkaisut elintarvikealalle on kehitetty auttamaan sinua viemään ruokakauppasi tai ruokapalvelusi tilaamisen verkkomaailmaan helposti. Jos haluat kehittää tapoja palvella asiakastasi ja tarjota suositun tavan tehdä ruokaostoksia, niin ota meihin yhteyttä. Katsotaan yhdessä, kuinka sähköinen ruoan tilausjärjestelmä voisi toimia sinun yrityksessäsi.


divider-element

Säästä asiakkaidesi aikaa, rahaa ja vaivaa

AtFlow’n elintarvikeverkkokaupan tärkeimmät ominaisuudet

 • Esittele, myy ja päivitä helposti koko tuotevalikoimaasi ja palveluitasi verkossa
 • Helpota tilausten vastaanottoa selkeän tilaustenhallintajärjestelmän ansiosta
 • Tarjoa tietoa tuotteistasi monipuolisesti tuotekorteilla
 • Luo yleisiä tai jäsenkohtaisia hintoja, alennuksia ja tarjouksia
 • Automatisoi sesonkikohtaiset kampanjat ja hinnoittelut
 • Seuraa analytiikkaa ja ostoja, jotta voit mukauttaa tuotevalikoimaasi ja tarjouksiasi vastaamaan asiakkaiden ostokäyttäytymistä ja -tottumuksia
 • Vähennä manuaalisesti tehtävän työn määrää taustahallinnon raportointityökaluilla ja massatoiminnoilla: laskujen seuranta, saatavuuden hallinta
 • Salli yleisimpien maksu- ja toimitustapojen käyttö (Checkout, Klarna, Paytrail, PayPal, Posti & Matkahuolto)
 • Mahdollista asiakkaalle suosikki- tai toivetuotteiden ottaminen talteen toivelistaan
 • Lisää uusia ominaisuuksia ja jatkokehitä tarpeidesi mukaan
 • Turvallinen ja luotettava
Majatalon Puoti -logo
Kiteen Kotileipomo -logo

Enemmän kuin verkkokauppa-alusta

AtFlow’n asiantuntijapalvelut verkkokaupan kehittämiseen

AtFlow'n kehityspalvelut on olemassa, jotta verkkokauppasi pysyy kilpailukykyisenä myös sen perustamisen jälkeen. Kehityspalveluasiakkaanamme pääset yhdessä katsomaan asiantuntijoidemme kanssa, kuinka verkkokauppaasi voidaan kehittää pitkäjänteisesti budjettiisi ja aikatauluusi sopivalla tavalla. Uusi verkkokauppa on mahdollista toteuttaa alusta alkaen kehityspalveluna tai se voidaan aloittaa kertaluontoisen projektin jälkeen.

1. Asetetaan tavoitteet

Asetamme yhdessä verkkokauppasi kehitykselle tavoitteet, jotka sopivat yrityksesi kokonaistavoitteisiin. Näitä tyypillisesti ovat laajentuminen ulkomaille, tunnettuuden lisääminen, tuloksien parantaminen ja suuntaaminen uusille markkina-alueille.

2. Luodaan kehityssuunnitelma

Kehityssuunnitelmassa määrität yhdessä asiantuntijoidemme kanssa verkkokauppaasi toteutettavat kehitystoimenpiteet ja niiden tavoitteet. Tavoitteiden asettaminen auttaa yritystäsi kattavasti myös itse verkkokaupan ulkopuolella, sillä voit hyödyntää tavoitteiden toteutumisen seurantaa yrityksesi muissa toimenpiteissä.

3. Kehitetään kestävästi

Kehitystoimenpiteet vaihtelevat jokaisen yrityksen ja tarpeen kohdalla. Ne voivat olla erilaisia teknisiä ja visuaalisia uudistuksia, kuten sivuston asiakaspalvelupolun parantamista, visuaalisen ilmeen uudistamista tai täysin uusien ominaisuuksien kehittämistä. Lisäksi näitä toimenpiteitä voidaan tukea erilaisilla digimarkkinoinnin toimenpiteillä.

4. Kehitetään tarvittaessa nopeasti

Isojen kehitystoimenpiteiden lisäksi asiantuntijamme ovat valmiina toteuttamaan pieniä päivityksiä ja kehityskohteita nopeallakin aikataululla.

5. Pidetään yhteyttä niin usein kuin sinulla on tarve

Haluamme, että tiedät verkkokauppasi elämästä ja voit ottaa meihin yhteyttä matalalla kynnyksellä. Kehityspalveluasiakkaanamme saatkin henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa pidät yhteyttä kaikkiin kehitysasioihin liittyen. Tarpeidesi mukaan voimme pitää säännöllisiä kuukausipalavereita, vuosittaisia katsauksia tai aktiivisempaa palaveritahtia viikoittain. Valinta on sinun.

Leasing rahoitustapana

Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Haluatko tietää lisää? Kysy meidän asiantuntijoilta!

Joonas Karvinen
Joonas Karvinen
Sales Manager

Pyydä demoa tai jätä yhteydenottopyyntö!

Jutellaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä asiantuntijapalveluistamme