b2c-kuluttajien verkkokauppa

Tuottava verkkokauppa kuluttajille myyntiin DataFlow- ja WordPress-alustoilla

Verkkokauppa on tänä päivänä suosituin tapa vertailla parhaat hankinnat ja tehdä ostoksia. Oletko miettinyt, miten voisit erottautua tässä kovassa kilpailussa asiakkaista?

Me atFlow’lla tarjoamme laajaa osaamistamme verkkokaupan valjastamisessa, jotta sinulla olisi enemmän myynnin mahdollisuuksia. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä tai kehittää verkkokauppaa ammattilaisen avulla.

”Halusimme perinteisestä kaavasta poikkeavat, erilaiset raviradan kotisivut, jotka palvelisivat laajasti asiakaskuntaamme. Arvostamme selkeyttä ja helppokäyttöisyyttä asiakkaan kuin käyttäjienkin näkökulmasta. AtFlow’n kanssa saavutimme tavoitteemme ja palaute sivuistamme on ollut positiivista."
Marjo Kuosmanen
Joensuun Ravirata
"Sekä asiakasmäärät että ostopäätöksen tekevien asiakkaiden osuus ovat parantuneet uudistusten myötä. Tällä hetkellä palvelussa asioi yli 200 000 uniikkia kävijää kuukaudessa."
Mihail Pinhasov
Toimitusjohtaja, Lamnia
"Aloituspalaverista lähtien projektista ja aikataulusta kiinnipitäminen oli erinomaista atFlow'n puolelta. AtFlow'n porukka olikin se, joka piti koko projektia aikataulussa ja meidät projektissa kiinni."
Marko Halonen & Niko Kukkurainen
Jokikone


Valitse toimialaasi sopiva verkkokauppa

Matkailutoimijoiden verkkokauppa

Matkailun verkkokauppa

Matkailualan yrityksillä on usein erilaiset tarpeet verkkokaupalle kuin muissa kuluttajaverkkokaupoissa. Siksi kehitimme teille oman verkkokaupparatkaisun erilaisten matka-, ravintola-, ohjelma- ja majoituspalveluiden digitaaliseen esittelyyn, myyntiin ja varaamiseen.

Koneverkkokauppa

Koneverkkokauppa

Vapaa-ajalle ja ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet ja työkalut tekevät tänä päivänä kauppansa myymälän lisäksi verkkokaupassa. AtFlow'n verkkokauppa on räätälöity esittelemään tuotteitasi sekä tekemään niiden vertailusta ja ostamisesta mahdollisimman helppoa.

Palveluiden verkkokauppa

Palveluiden verkkokauppa

Tarjosipa yrityksesi ajoneuvohuoltoa, kulttuuritapahtumia, koulutuksia tai muita aineettomia tuotteita, palveluverkkokauppa on tehty asiakaspalvelun sujuvoittamiseksi. Moni palveluntarjoaja kaipaa tutusta verkkosivusta poiketen verkkokauppaa, josta asiakas voi ostaa suoraan haluamansa palvelut. 

AtFlow’n B2C-verkkokaupan ominaisuuksia

 • Esittele, myy ja päivitä helposti koko tuotevalikoimaasi verkossa
 • Tarjoa tietoa tuotteistasi monipuolisesti tuotekorteilla
 • Myy lisätuotteita tai oheispalveluita ostettavan päätuotteen yhteydessä
 • Luo yleisiä tai jäsenkohtaisia hintoja, alennuksia ja tarjouksia
 • Automatisoi sesonkikohtaiset kampanjat ja hinnoittelut suoraan verkkokauppaasi
 • Yhdistä markkinoinnin automaatiot, sähköpostimarkkinointi ja muut myyntikanavat verkkokauppaan
 • Ota tilauksia vastaan tarjouspyyntölomakkeella tai tarjouskorilla, jotka mahdollistaa kauppojen sopimisesta suoraan asiakkaasi kanssa
 • Mahdollista asiakkaalle suosikki- tai toivetuotteiden ottaminen talteen toivelistalle 
 • Yleisimmät maksu- ja toimitustavat (Paytrail, Klarna, PayPal, Posti & Matkahuolto)
 • Integroinnin mahdollisuus yrityksesi muihin järjestelmiin, kuten toiminnanohjaus-, kassa- ja taloushallintojärjestelmiin
 • Hyödynnä myös suoraan järjestelmästä hoidettavaa laskutusta, jonka voit halutessasi jaksottaa
 • Seuraa analytiikkaa ja ostoja, jotta voit mukauttaa tuotevalikoimaasi ja tarjouksiasi vastaamaan asiakkaiden ostokäyttäytymistä
 • Vähennä manuaalisesti tehtävän työn määrää taustahallinnon raportointityökaluilla ja massatoiminnoilla, kuten laskujen seurannalla ja saatavuuden hallinnalla
 • Jatkokehitettävä tarpeidesi mukaan
 • Turvallinen, luotettava ja kotimainen

AtFlow’n asiantuntijapalvelut verkkokaupan kehittämiseen

AtFlow'n kehityspalvelut on olemassa, jotta verkkokauppasi pysyy kilpailukykyisenä myös sen perustamisen jälkeen. Kehityspalveluasiakkaanamme pääset yhdessä katsomaan asiantuntijoidemme kanssa, kuinka verkkokauppaasi voidaan kehittää pitkäjänteisesti budjettiisi ja aikatauluusi sopivalla tavalla. Uusi verkkokauppa on mahdollista toteuttaa alusta alkaen kehityspalveluna tai se voidaan aloittaa kertaluontoisen projektin jälkeen.

1. Asetetaan tavoitteet

Asetamme yhdessä verkkokauppasi kehitykselle tavoitteet, jotka sopivat yrityksesi kokonaistavoitteisiin. Näitä tyypillisesti ovat tunnettuuden lisääminen, tuloksien parantaminen, laajentuminen ulkomaille ja suuntaaminen uusille markkina-alueille.

2. Kehitetään kestävästi

Kehitystoimenpiteet vaihtelevat jokaisen yrityksen ja tarpeen kohdalla. Ne voivat olla erilaisia teknisiä ja visuaalisia uudistuksia, kuten sivuston asiakaspalvelupolun parantamista, visuaalisen ilmeen uudistamista tai täysin uusien ominaisuuksien kehittämistä.

3. Pidetään yhteyttä niin usein kuin sinulla on tarve

Kehityspalveluasiakkaanamme saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa pidät yhteyttä kaikkiin kehitysasioihin liittyen. Tarpeidesi mukaan voimme pitää säännöllisiä kuukausipalavereita, vuosittaisia katsauksia tai aktiivisempaa palaveritahtia viikoittain. Valinta on sinun.

Leasing rahoitustapana

Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Haluatko tietää lisää? Kysy meidän asiantuntijoilta!