B2B-verkkokaupat

Tehokas verkkokauppa yrityksille DataFlow- ja WordPress-alustoilla

Yritysten välisessä kaupankäynnissä verkkokauppa toimii tehokkaana myynnin ja asiakaskohtaamisten alustana. B2B-verkkokauppa helpottaa tuotteidesi esittelyä, tilaamista ja niiden seurantaa kohdennetusti haluamillesi markkinoille. Siksi yritysasiakkaille tarkoitetun verkkokaupan tärkeimpiä tuloksia ovat kasvu yhteydenotoissa, laadukkaissa liideissä sekä tyytyväisissä asiakkaissa.

AtFlow’n asiantuntijatiimi suunnittelee verkkokaupan yrityksesi liiketoimintaan sopivaksi, jotta saat pelkän verkkokauppa-alustan sijasta yrityksesi kasvua ja tavoitteita aidosti tukevan ratkaisun. Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä, kuinka yrityksesi voisi hyötyä verkkokaupasta.

Tukkutiimi logo
”AtFlow vastasi erittäin hyvin odotuksia, joita olimme asettaneet verkkokauppamme rakentamiselle. Meille asiakkaana, joka haluaa, että toimenpiteet tehdään mahdollisimman tehokkaasti ja nopeallakin aikataululla, oli atFlow oikea valinta.”
Lea Lamberg
Joen Tukkutiimi
Millpoint logo
”Matkan varrella projekti jalostui atFlow'lta tulleiden ideoiden kautta paremmaksi, kuin alun perin olimme ajatelleet. Tänä päivänä kaksi ylivoimaisesti tärkeintä asiaa ovat kehittämishalu ja asiakaspalvelu. Hyviä ideoita jaetaan avoimesti. Asiakaspalvelusta ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa."
Mikko Pehkonen
Millpoint
Pekotek logo
"Kotisivujen päivityshankkeemme meni jouheasti sovitussa aikataulussa ja aika lailla kerralla maaliin ideamme pohjalta. Olemme erityisen tyytyväisiä atFlow-helpdeskin palveluun ja nopeuteen."
Petri Rautiainen
Pekotek


Valitse yrityksellesi sopiva verkkokauppa

Tukkualan tilausjärjestelmä ja verkkokauppa

Tukkualan tilausjärjestelmä ja verkkokauppa

Olemme huomanneet, että yhä useampi tukkuri haluaa helpottaa myyjiensä arkea ja mahdollistaa asiakkaille enemmän keinoja, joiden kautta tutustua tuotteisiin ja tilata niitä omatoimisesti. Tutustu tilausjärjestelmäämme, joka on kehitetty tukkukauppaa varten!

Lue lisää tukkualan verkkokaupparatkaisusta
Teollisuuden tilausjärjestelmä ja verkkokauppa

Teollisuuden tilausjärjestelmä ja verkkokauppa

Teollisuudessa myyntityö on ollut pitkään henkilökohtaista kaupan sopimista puhelimitse ja sähköpostitse tai paperisten tuotekatalogien jakamista asiakkaille. Hitaan ja työlään prosessin vauhdittamiseksi yhä useampi alan yritys on ottanut käyttöönsä verkkokaupan, jossa tuotteiden päivittäminen ja tarjouspyyntöjen käsittely onnistuvat helposti. 

Lue lisää teollisuuden verkkokaupparatkaisusta
Tarvikkeiden tilausjärjestelmä ja verkkokauppa

Tarvikkeiden tilausjärjestelmä ja verkkokauppa

Tarvikkeiden verkkokaupat ovat yleisiä, joten erottautumisessa luotettavuus, helppo tilausprosessi ja asiakastyytyväisyys ovat tärkeitä menestystekijöitä. AtFlow'n verkkokauppa on tarkoitettu sinulle, joka haluat saavuttaa näkyvää kilpailuetua yrityksellesi tulevia kilpailutuksia ja asiakashankintaa varten.

Lue lisää tarvikkeiden verkkokaupparatkaisusta

AtFlow’n B2B-verkkokaupan ominaisuuksia

 • Esittele tuotetarjontaasi julkisesti tai vain halutuille asiakkaille ja asiakasryhmille
 • Luo yleisiä, asiakasryhmää tai yksittäistä asiakasta koskevia hintoja, alennuksia ja tarjouksia
 • Rajoita tuotteiden myynti tietylle ajanjaksolle
 • Ota tilauksia vastaan tarjouspyyntölomakkeella, joka mahdollistaa kauppojen sopimisesta suoraan asiakkaasi kanssa
 • Mahdollista tarjouspyyntölomakkeeseen tuotteiden lisäys verkkokaupan tarjouskorin kautta
 • Hyödynnä myös suoraan järjestelmästä hoidettavaa laskutusta, jonka voit halutessasi jaksottaa
 • Salli useamman käyttäjätunnuksen luonti ja kirjautuminen verkkokauppaan saman yrityksen alla
 • Helpota asiakkaasi tilausprosessia tilauksen tallentamisella seuraavaa tilauskertaa varten
 • Vähennä manuaalisesti tehtävän työn määrää taustahallinnon raportointityökaluilla ja massatoiminnoilla, kuten laskujen seurannalla ja saatavuuden hallinnalla
 • Yleisimmät maksu- ja toimitustavat (Paytrail, Klarna, PayPal, Posti & Matkahuolto)
 • Integroi yrityksesi muihin järjestelmiin, kuten toiminnanohjaus-, kassa- ja taloushallintojärjestelmiin
 • Tarkkojen hakutoimintojen lisäksi haku toimii QR- ja viivakoodeilla
 • Hyödynnä logotyökalua, jonka avulla asiakas voi mallata omaa yrityslogoansa tuotteissasi
 • Seuraa analytiikkaa ja ostoja, jotta voit mukauttaa tuotevalikoimaasi ja tarjouksiasi vastaamaan asiakkaiden ostokäyttäytymistä
 • Lisää uusia ominaisuuksia ja jatkokehitä tarpeidesi mukaan
 • Luotettava ja turvallinen

AtFlow’n asiantuntijapalvelut verkkokaupan kehittämiseen

AtFlow'n kehityspalvelut on olemassa, jotta verkkokauppasi pysyy kilpailukykyisenä myös sen perustamisen jälkeen. Kehityspalveluasiakkaanamme pääset yhdessä katsomaan asiantuntijoidemme kanssa, kuinka verkkokauppaasi voidaan kehittää pitkäjänteisesti budjettiisi ja aikatauluusi sopivalla tavalla. Uusi verkkokauppa on mahdollista toteuttaa alusta alkaen kehityspalveluna tai se voidaan aloittaa kertaluontoisen projektin jälkeen.

1. Asetetaan tavoitteet

Asetamme yhdessä verkkokauppasi kehitykselle tavoitteet, jotka sopivat yrityksesi kokonaistavoitteisiin. Näitä tyypillisesti ovat tunnettuuden lisääminen, tuloksien parantaminen, laajentuminen ulkomaille ja suuntaaminen uusille markkina-alueille.

2. Kehitetään kestävästi

Kehitystoimenpiteet vaihtelevat jokaisen yrityksen ja tarpeen kohdalla. Ne voivat olla erilaisia teknisiä ja visuaalisia uudistuksia, kuten sivuston asiakaspalvelupolun parantamista, visuaalisen ilmeen uudistamista tai täysin uusien ominaisuuksien kehittämistä.

3. Pidetään yhteyttä niin usein kuin sinulla on tarve

Kehityspalveluasiakkaanamme saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa pidät yhteyttä kaikkiin kehitysasioihin liittyen. Tarpeidesi mukaan voimme pitää säännöllisiä kuukausipalavereita, vuosittaisia katsauksia tai aktiivisempaa palaveritahtia viikoittain. Valinta on sinun.

Leasing rahoitustapana

Tarjoamme yhteistyökumppanimme GRENKE Leasingin kautta poikkeuksellisen vaihtoehdon rahoitukseen. Leasing-rahoitus auttaa ennakoimaan ja budjetoimaan kulujasi, helpottaa investointipäätöksen tekoa ja vapauttaa yrityksesi varoja muuhun käyttöön.

Haluatko tietää lisää? Kysy meidän asiantuntijoilta!